Kaufik Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Witam, mam zamiar wypolerowac golenie amortyzatora, ogólnie powierzchnia jesy dobra, oprócz jednego miejsca gdzie ktoś spawal blotnik i i zostały na goleniu takie jakby opilki po spawaniu, jak sobie z tym poradzić ? Jeszcze jedno pytanie mam, ja kiego narzędzie uzyc do tych past?[link=http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6157228568[/link] z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Wyślij do polerowania wibracyjnego. Zapłacisz tyle samo co za materiał do samodzielnej polerki a będzie szybko i dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Najpierw spróbuj usunąć odpryski ze spawania twardym drewienkiem lub kawałkiem aluminium lub mosiądzu. W ostateczności miękkim kawałkiem stali, ale z głową, żeby nie narobić większej biedy. Zawsze siłę trzeba przykładać prostopadle do "narośli". Zwykle odskakują za pierwszym razem. Dopiero potem możesz próbować coś robić, ale przy polerowaniu niezbędne są umiejętności i odpowiednie narzędzia. Powierzchnia goleni zapewne jest chromowana więc łatwo nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi