Nebiros Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Witam, mam kolejne pytanie z serii "pomocy, nie wiem co kupiłem". Chciałbym się spytać, czy "rurki" widoczne na zdjęciach to stelaż pod sakwy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 można tak powiedzieć. to podpórki pod skórzane sakwy, wieszane zazwyczaj pod siodłem, żeby nie wpadały w czasie jazdy w szprychyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebiros Opublikowano 5 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Więc muszę dokupić dodatkowo stelaż, żeby sakwy zamocować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Zależy jakie. Są sakwy które przekładasz przez kanapę. Nawet mam takie na sprzedaż ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi