Gość Zbycho Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 350złp, gmole z nierdzewki, dorabia facet w Ilży ok. 30km za Radomiem.Robi całkiem nieźle, wadą jest że ma szablony tylko do niektórych maszyn i zazwyczaj trzeba się tam osobiście fatygować. Ogłasza się ciągle w Dizmarze, a jak naładuję baterię w komórce to sprawdzę czy nie mam lelefonu do niego. ZbychoXJR1300 z gmolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 350złp' date=' gmole z nierdzewki, dorabia facet w Ilży ok. 30km za Radomiem.[/quote'] Mam od niego gmole przy XTZ. są duzo lepsze niz te spod Poznania, ale tak mam do nich troche zastrzezen-ale to w koncu rzemiosło - jak sie tłumaczył sam producent przy ich montarzu do mojego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Taniej niz 300 nikt Ci nie zrobi w szczegolnosci jak maja byc chromowane.Licz od 300 do 700 zl troche duzo...ja chce zwykle.. bede je malowal na czarno wiec nei che chromu....moz cos tanszego znajde... ;/dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Grzegorz Hartmann z Łomianek spod Warszawy!!! Robi gmole , rury i wydechy jakie kto chce, chromowane, malowane, czarne i nierdzewne. Różne sa o nim opinie, ale znany jest szeroko i długo w tym siedzi, ja nie moge nic złego powiedziec, miałem w Dnieprze gmole i tłumiki od niego, były pancerne i solidne, ładnie pospawane. Za gmole z czarnej stali zapłaciłem 250zł. Telefon do niego gdzies mam, ale nie chce mi sie szukac, w kazdym ŚM i Dizmarze się ogłasza. Jest jeszcze jakiś majster w Złotokłosie pod Warszawą też, co takie rzeczy robi (tez sie ogłasza w prasie), ale jego dzieł nie miałem okazji podziwiać. Jeśli ktos barrrrrdzo pragnie namiarów na tych panów, to sie moge poswięcić, znaleźć i zapodać. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 jako ze moje dizmary i cala reszta papierow itp zostala w domku... to jakbys sie jednak poswiecil to bylbym wdzieczny :) poprsze numer do tego "sprawdzonego" pana z wa-wy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 o panu Hartmanie tez słyszałem pozytywne opinie. Sam nie mam jego produktów, ale ci co mają (któych znam) to chwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 No to zapodam, ale dopiero w sobotę, lub niedzielę. Nie jestem aktualnie w domu, a dopiero w weekend bede mógł sprawdzić i podac namiary. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Jak obiecałem, tak zapodaję. Paweł Fruba, Złotokłos k. Wawy tel. 504 190 432, oraz Grzegorz Hartmann, Łomianki, tel. 22/751 05 15, 602 594 515. Za aktualność numerów nie odpowiadam, nie dzwoniłem do żadnego z nich już dobrze ponad rok. Pozdrooo... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 dzieki bardzo w imieniu zainteresowanych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelu Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 www.motostel.duh.pl , można ich spotkać na bazarach. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Odświeżę nieco temat, poszukuję kogoś kto dorobi mi gmole do GS 850. Będę wdzięczny za namiar Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Forum transalpa, użytkownik Henry. Myślę że nie powinno być problemu z dorobieniem do GS'a. Jego numer tel. masz w stopce pod postem. http://forum.transal...lit=henry+gmole Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) mam namiar we Wrocławiu. Robi bardzo fajne gmole, stelaże na torby i inne bajery. Musiał byś tu przywiezc motocykl. Czas wykonania to tak z 1 dzień roboczy, moze troche krócej. Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dzięki za namiary, doceniam poważnie, ale nikt w Warszawie tego nie robi? Nie mogę sobie na razie pozwolić, poza weekendami na wypad do innego miasta Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Idź do ludzi którzy klepią klatki do stuntu, zrobią ci te gmole bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi