mostasz Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witam, Czy przypadkiem ktoś z naszych szanownych forumowiczów używa takich butów ?? Wiem że to nie crossowe tylko szosowe ale może jednak :Phttps://www.revzilla.com/motorcycle/tcx-x-tour-evo-gore-tex-boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 A gdzie Ty chcesz ich uzywac? bo chyba nie w OFFie..? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Nie, do śmigania po warszawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 To po co Ci membrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 nie znam się to się wypowiem :Dmoże nie konkretnie odnośnie tego modelu ale o papciach tej firmymam oxtary tcs gtx - buty służą mi już dobrych kilka lat (7/8?) i jeszcze kupy się trzymajągtx zaczął puszczać wodę chyba w trzecim sezonie (wtedy były użytkowane bardzo intensywnie) w okolicach nakładki na palce (pod dźwignię zmiany biegów)zamki w dalszym ciągu działają, parę razy były u szewca aby uzupełnić braki w podeszwie (krawędzie) przytartej na torze oraz aby nakleił dodatkową nakładkę pod dźwignię zmiany biegów Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 To po co Ci membrana?Bo jak mi się zachce jechać na drugi zlot polski albo do mamy 100 km dalej to żeby dały radę - nie po to się kupuje motocykl żeby tylko nim do pracy dojeżdżać. Poza tym myślisz że po warszawie nie można zmoknąć - z końca w koniec się jedzie godzinę a ja często jeżdżę w taki sposób... Bo mam znajomych na peryferiach sporo ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi