Pyskaty Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Siemka, aktualnie jeżdze sobie GasGasem EC 50, mam zamiar zmieniać motocykl na produkty KTMa w dwu takcie w pojemności 200-250. Przychodzę do was z pytaniem, na co zwrócić uwagę przy kupnie, na co zwrócić uwagę przy jeździe takim potworem i czy to nie jest przesada? Z 50cc na 250. PS. Interesuje mnie model SX oraz EXC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 ale ty skaczesz, normalnie urwanie chu*a z toba... Przesiadac sie mozesz nawet z 50 na litra..wszystko zalezy ile masz oliwy w glowie..Chociaz patrzac na twoj rozjazd i frywolne zakladanie miliona tematow na FM, gdzie wiekszosc mozna bylo pociagnac ciurkiem oraz ogolna zlewe na sugestie/ pomoc ze str forumowiczow, ktorzy pojecie w temacie maja, to smie twierdzic ze jesli nie podejdziesz do tematu dojrzalej, to taka cwiara w 2T zrobi z Toba co zechce, poczawszy od tego, ze wyrwie ci lapy ze stawow i to przy samej dupie :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Natalia jaki wiek obstawiasz u kolegi? Ja daję 14. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Wiek to nie wszystko, bo znam bardziej rozgarnietych 7-latkow.. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskaty Opublikowano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ja daje 16, kto się licytuje dalej? Po prostu chce poznać każdą możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi