grzeh750 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Wielka prośba, kolega znalazł skrzynię, najprawdopodobniej jest od któregoś enesa, poprosił mnie o pomoc w identyfikacji, ale że enesy to zupełnie nie moja bajka, więc proszę o pomoc w identyfikacji od jakiego jest modelu i czy w ogóle jest od NSU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Tak to skrzynia doi NSU 251 OSL http://www.nsu-riders.pl/gallery/v/Technika/Technika-NSU/album06/album254/?g2_page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Tak to skrzynia doi NSU 251 OSL http://www.nsu-riders.pl/gallery/v/Technika/Technika-NSU/album06/album254/?g2_page=2Dzięki, tak podejrzewałem, zmyliło mnie to że nie ma żadnych napisów, skrzynie które widziałem miały nadlew NSU a ta jest goła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Brakuje zewnetrznego dekielka oslaniajacego dzwignie zmiany biegow.Jesli gwinty beda calowe to skrzynia od starego Nortona :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Brakuje zewnetrznego dekielka oslaniajacego dzwignie zmiany biegow.Jesli gwinty beda calowe to skrzynia od starego Nortona :).Adaś skrzynia na 90% była w NSU, to był motocykl jego ojca, ale jak był w wojski w roku 80 ojciec sprzedał motocykl, skrzynia leżała w innym miejscu i się ostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 A to szkoda. A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 A to szkoda. A.M.Nooo, razem byliśmy w tym wojsku i przegapiliśmy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi