hodscha Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Witam, W soboiie kupilem dniepra z koszem, w niedzziele walnalem w transita....poszukuje perzedniego zawiesszenie do mojego cuda: dnieprowskiego, albo tego na krotkim wahaczyku..prosze o pomoc....Przepraszam za pisownie, asle lapy mam w gipsie ;((((((, zawieche do wymiany a kosz do blacharki. Jede pocieszenie to to,ze pacan z transita ma zbita szybe tylnych drzwi, pogiete drzwii polamany zderzak (waze 95kg) Pzdr Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 No to długo żeś se pojeździł... Wyrazy współczucia, a przy okazji witamy kolejnego rusmana. Parę namiarów mogę Ci dać na handlarzy częściami, ale może ktoś na forum ma na zbyciu. Ja tez ostatnio kupowałem nowy przód, ale mój zużył sie ze starości, a nie od wypadku. Trafiłen nówke sztukę, za dobrą cenę, gość akurat miał na zbyciu, ale drugiego już nie ma. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Czy to mój Dniepr którego sprzedałem ci w sobote??? Jak to sie stało??? Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodscha Opublikowano 14 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 tak, Macbrus to ja....wszystkie formalnosci bede zalatwial, czwartek ,piatek. Nie mam zlaman tylko jestem sino,fioletowo-bordowy i mam fest powybijane stawy. Gipsior na 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 O rany dobrze że cały jestes .Jak to sie stało koles zajechał ci droge?? Opowiedz jak tam trasa z kajetan do Koszalina Dniepr sie spisał? Ile spalił z wozkiem bocznym? Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodscha Opublikowano 15 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Okolo 7-7.5 litra, z tym, ze jechalem praktycznie caly czas na trojce okolo 50-60 kmh. Przy wrzuceniu na 4 przy 60-65 cos barabani w skrzyni, a potem cichnie, tylko nie wiem czy dlatego ze tak mi szumi we lbie, czy to szybka 4 tak sie szybko meczy. Transit najpierw stal na awaryjnych przy prawej stronie drogi, potem ruszyl, na wlaczoonych awaryjnych i potem depnal w hamulec. Dobrze ze jechalem powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 trzeba było jechac na 4 ona po prostu tak działa (wydaje z siebie pisk ) ale powyzej 65 (na liczniku) cichnie Życze szybkiego powrotu do zdrowia MacBrus Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodscha Opublikowano 17 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Zdrowie wraca...opuchlizny juz sie nie powiekszaja...kosz i inne blachy zdjete czekaja na transport na blacharnie...beda szparunki biale. Kupilem druga rame, chociaz moim zdaniem ta jest w porzadku. Nie moge namierzyc przedniego zawieszenia. I tu jest prosba na forum: POMOCY SZUKAM ZAWIESZENIA z blotnikiem i amora tylnego 1szt. (ten w koszu jest zsikany ;() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny płaszcz Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 HejBłotnik przedni mam (stoi se w garazu) - ale zawieszenia są często w kpl z błotnikiem.Więc moze poczekaj az będziesz miał przód. Ty a po co ci zawiesznie całe?? Kup sobie same lagi. W przyszły weekend we Wrocku jest moto bazar - nie mam pojęcia ile kosztują same lagi ale na pewno będą - lub będą z dolnymi goleniami. - moge ci kupic i wysłać.Napisz na priv to sie dogadamy co i jak. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Jak już zgioł lagi to pewnie też półki są trafione lepiej już całość kupić niż poźniej proste lagi do krzywych płóek zamontować. Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodscha Opublikowano 20 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Polki sa z zeliwa, a zeliwo, jak kazdy inzynier wie, jest twrade, acz kruche, wiec lagi sie zgiely, kolo i blotnik szlag trafil, a polek po prostu ni ma ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny płaszcz Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 No to kombinujJak cos to moge ci to zawieszeni nabyc na targach - ale koszt całego przodu to chyba z 250 zł. i chyba juz z błotnikiem będzie - zawsze widziałęm mieli nowe. Chyba łożyska tez by się przydały. pozdrawiamps. ja tam juz kilka razy wygiołem lagi i reszcie nic sie nie stało dla tego pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Jak chcesz takie zawieszenie na krótkim wahaczyku, to zadzwoń pod nr 502 38 26 46. Prosić Ziemka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Półki do Dniepra mam nówki, mogę oddać gratis. Lagi też mam, kompletne, ale stare rzęchy, z wżerami na gładzi i ogólnie kiepskie. Wymieniłem je niedawno na nowe, bo po tygodniu stania motocykla stały w miejscu i nie ruszały się. Ale jeśli chciałbyś cos klecić, to może by Ci się cos z nich przydało, choc wątpię żeby było Ci po drodze do mnie. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Półki są robione ze staliwa( albo kute ze stali )- czyli stop odlewniczy o mniejszej zawartości węgla , co skutkuje tym że jest bardziej plastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi