granatxd Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Witajcie!Bardzo dziękuje za przyjacie na forum! :)Jako ,że nie mam takiej wiedzy jak Wy postanowiłem spytać o parę rzeczy dotyczące przeróbki typu BOBBER-Dźwignia zmiany biegów jest ustawiona bliżej tylniego koła. Co zrobić aby była bliżej przedniego?-Czy przy takich cięciach będe musiał zmieniać coś w papierach pojazdu oraz czy bedzie szansa na dalsze ubezpieczanie?-Jak wydobyć mruczący niski dźwięk tłumika?-Czy warto w to inwestować? -Rady dla początkującego :p Jeżeli napisałem ogromne błędy - proszę poprawcie mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Czy zamierzasz przerabiac swoj obecny motocykl B.A.125 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatxd Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 A dlaczego nie :pZ czasem włoży się w tą ramę coś mocniejszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) A dlaczego nie :pZ czasem włoży się w tą ramę coś mocniejszego :)A hamulce i reszta? Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Wertyder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 A rama wytrzyma coś mocniejszego? Cięciach czego? Mruczący jak tygrys czy jak kotek? Nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatxd Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 A więc dozbieram do czegoś co fabrycznie wygląda jak bobber - Myślę, że Romet RCR będzie dobrym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Ooooo zesz tyyyyyy :D Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Herdi Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi