Carossi Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Witam, to mój pierwszy temat także piszcie jak coś źle robię. Mam problem z swoją Kawasaki ZX600D z 93 roku którą nie dawno nabyłem. . Chodzi o to że jak dodaje gazu to obroty wzrastają, a prędkość prawie nie wzrasta. Dopiero aż dam mu konkretnie po garach. Jest tak raczej na każdym biegu. Po za tym też te obroty chyba nie wchodzą tak jak powinny. Wszystko starałem się pokazać na filmiku. Mam nadzieje że wiecie co to może być gdyż ja dopiero co zaczynam majsterkować. Edytowane 8 Lipca 2017 przez Carossi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Sprzęgło do wymiany. Cały komplet, nie baw się w same tarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carossi Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Przybliżysz mi może ile mnie to wyniesie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Bez robocizny w granicach 500zł.I po takim przypalaniu sprzęgła obowiązkowo olej do wymiany! Edytowane 8 Lipca 2017 przez MłodyWilk22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carossi Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi