Delfin Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Witam Czytałem że przednia tarcza w GS`ie może mieć grubość 4,3-4,7mm, a tutaj na allegro ktoś sprzedaje taką tarczę. Tarcza z Allegro Czy faktycznie taka tarcza jest dedykowana do GS 500, czy to jakaś podpucha? GS 500 E 92 Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Sprawdź co mówi serwisówka. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maneta Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Serwisówa mówi:Wymiar nominalny 4,5 mm (+/- 0,2),wymiar minimum to 4 mm.Wymiar masz wybity na tarczy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Dokladnie jak Maneta napisał, masz wybite :MIN TH , jest to minimalna grubość tarczy dopuszczona do uzytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Wiem jaka jest minimalna wartość, chciałem zapytać czy ta tarcza będzie pasować skoro orignalne do GS mają 4,5mmInfo już znalazłem gdzie indziej, jeśli kogoś interesuje to tak, ta tarcza się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi