swiruradom Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Witajcie ;) Mam problem mój Gs stał w piwnicy przez 2 tyg - nie palony ani nic ;) Dzis wyjeżdżam i chce go odpalic a tu nic kreci sie i kreci i nic raz mi załapał i zgasł i tak z 1 h i kurcze bryndza Po jakimś czasie coraz słabiej mi sie kręcił - bateria już słaba musze ją naładowac Tylko że nie wiem co jest że nie chciał odpalić- świece odkreciłem- iskra jest wszytko GRA a moto nie pali. NIe wiem czy ma na to wpływ coś ale w garażu moim jest b.Wilgotno czy moze to sie przyczyniło do tego?? POMOCY ;) ;) ;) ;) POZDRO>ŚWIR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Przestawiałeś na wolny przelot na kraniku (pozycja PRI). Po duższym okresie paliwo odparowywuje z gaźników a na podciśnieniu dopuki motór nie odpali ciężko mu ściągnąć paliwko. U mnie to zawsze pomaga i nawet po zimie szybciutko zapala. Jak już odapli przestaw spowrotem na ON lub RES w zależności ile paliwka masz w zbiorniku.Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Mam na PRI i nic AKUMULAToR -naładowałem i dziś kręce i nic ;) -nie chce odpalić mi:( POZDRO.ŚWIR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 co nie zapla - musi zapalić!spróbuj na pych z kranikiem w pozycji PRI, a lbo wlej benzyny do cylindrow (kolega praktykuje czasami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Nim zaczniesz pchac, kup 2 nowe swiece i WD40. Kiedy zapali polej kable wysokiego napiecia WD40. Przed odstawieniem do garazu zrob to jeszcze raz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 JUZ JEST GIT Kolega polecil wypalic świece nad gazem ;) tak też zrobilem wkręciłem i zapalil za 1-szym razem ;) nasukałem dziś nim 74KM:) ;) DZIĘKI ZA WSZYTKIE RADY pozdro.ŚWIR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Najlepiej kup nowe świece to nieduży wydatek a te używki zostaw jako rezerwę bo problemy będą się powtarzaćnarazka Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 Witajcie :P Mam problem mój Gs stał w piwnicy przez 2 tyg - nie palony ani nic :P Dzis wyjeżdżam i chce go odpalic a tu nic kreci sie i kreci i nic raz mi załapał i zgasł i tak z 1 h i kurcze bryndza Po jakimś czasie coraz słabiej mi sie kręcił - bateria już słaba musze ją naładowac Tylko że nie wiem co jest że nie chciał odpalić- świece odkreciłem- iskra jest wszytko GRA a moto nie pali. NIe wiem czy ma na to wpływ coś ale w garażu moim jest b.Wilgotno czy moze to sie przyczyniło do tego?? POMOCY ;) ;) ;) :P POZDRO>ŚWIR :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi