Gość Anonymous Opublikowano 6 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2003 Potrzebuje cennych informacji na temat tych motocykli, ktory bedzie najlepszy na co dzien i dlaczego, jestem poczatkujacy i chcialbym czegos sie dowiedziec na temat tych maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zapomnialem dodać że mam 191 cm wzrostu i ważę setkę, potrzebuje moto który będzie na mnie dobry :D . Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prodok Opublikowano 24 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2003 JEŚLI CHODZI O TRANSALPA CHIBA TROSZECZKĘ BEDZIE ZA SŁABY :evil: CHOCIAŻ TO za*eb.... MOTOREK KIEDYŚ BAŁDZO CHCIALEM TAKI KUPIĆ ALE GDY ZOBACZYŁEM TDM-E TO ZMIENIŁEM ZDANIE :) TRANSALPIK JEST ZA SŁABY CHOĆ DOBRZE SIĘ PROWADZI I W MIARĘ MAŁO PALI JAK POZDEJMUJESZ OWIEWKI TO I W TEREN MOŻESZ ŚMIGNĄĆ (ALE BEZ PRZESADY : ) ) BMW NIESTETY NIE WIEM JAK SIĘ SPRAWUJE BO NIE MIAŁEM PRZYJEMNOŚCI SIĘ ZAPOZNAĆ (CENA NIESTETY ODSTRASZA) A POZA TYM CHYBA CZĘŚCI ZAMIENNE SĄ DROGIE...... CO DO TDM-Y SAM NIĄ JEZDZĘ I NIE NARZEKAM MOŻNA JĄ KUPIĆ ZA NIE DUŻE PIENIĄDZE W TRASIE SPRAWUJE SIĘ SUPER ALE SOLO W DWIE OSOBKI I Z BAGARZEM TRACI TROSZKĘ NA PROWADZENIU..... ALE MOTO JEST ŚWIETNE .... OBECNIE SWOJĄ SPRZEDAJĘ BO ZACHCIAŁO MI SIĘ JESZCZE SZYBSZEJ TURYSTYKI I ZAMIERZAM KUPIĆ THUNDERACE : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2003 a nie myślałeś o Tenere, albo Supertenere??to też świetne motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2003 No w sumie to tez myslalem o takich sprzetach, moze cos wiecej powiesz na ten temat? Wiem ze te yamahy sa tansze od trapow ale nic wiecej nie wiem. Jakies info sie przyda. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 JEŚLI CHODZI O TRANSALPA CHIBA TROSZECZKĘ BEDZIE ZA SŁABY :) CHOCIAŻ TO za*eb... a nie myślałeś o Tenere, albo Supertenere??to też świetne motocykle Dajcie spokój przecież kolega jest początkujący. Przeciecz 50 KM Transalpa w zupełności wystarczy na początek . Tenere czy super tenere jest dosyć wysokie w siodle i łatwiej będzie utrzymać równowagę na transalpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prodok Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 no cóż ale kolega ma 191 cm i waży około 100 kg jak myślisz jak będzie wyglądać na Trampie....... nie urażając kolegi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 Dzięki za wszystkie odpowiedzi!Czekam dalej na jakies sensowne porady z waszej strony.Moto będzie dopiero na przyszly sezon ale wole już teraz pointeresować się. Piszcie i dajcie swoje porady.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2003 Ja proponuję ci na pierwszy motor BMW, jeździ sie seitnie i jest leki wiec nie bedziesz miła większych trudności,co zas sie tyczy tdm to miałem przez 1 sezon i jest wspaniała, wylko że wymaga juz lekkiego doswiadczenia w prowadzeniu motocykla.Jest znacznie cięższa ale jest super jesli chcesz się sprawdzic to kupuj tdm tylko po 96 bo jest ładniejsz!!!!!!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLOB TDM Opublikowano 4 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2003 ŁADNIEJSZY NIE OZNACZA LEPSZY - SĄ PEWNE ZMIANY W ZAWIESZENIU I W SILNIKU CHOĆ NIE WSZYSCY TO WIDZĄ. JA JAKO UJEZDZACZ TDM (OKOŁO 4 LAT) NIC INEGO BYM CI NIE DORADZAŁ, ALE KOLEDZY MAJĄ RACJE BMW JEST OK A 50KM W BM-CE TO WYSTARCZAJĄCA MOC NA POSMIGANIE. PAMIENTAJ JEDNO JEŚLI WIEŹDZISZ SIE DOBRZE W LZEJSZY SPRZET TO PORADZISZ SOBIE PUŹNIEJ Z KAZDYM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi