DecisiveQ Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam,Mam problem z motorowerem jakim jest Peugeot XR7 mianowicie chodzi o brak prądu, nie dziala licznik po przekreceniu kluczyka, klakson i rozrusznik, dodam ze na pych jak odpale to dziala, akumulator jest naladowany, wszystko dzialalo a z dnia na dzien przestalo. Prosze o pomoc, z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Na początek sprawdź bezpieczniki czy są całe Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 proszę o korektę. czas do jutrajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonRobson Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Ja mam pytanie odnośnie sprzęgła ile tarcz jest peugeot xr7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 to jest silnik AM6 ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi