Dannyfox Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam, jak w temacie pilnie potrzebuje się dowiedzieć z jaki stelaż pod kufer centralny lub kufry boczne dobrać do Yamaha radian czyli yx 600 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 ja bym założył taki z rurek, to najczęściej spotykany pomysł. optymalnie pod mocowanie monokey, bo - znów - najpopularniejsze i największa oferta zarówno nowych, w różnych cenach, jak i używek (chociaż te w kraju bywają w absurdalnych cenach). jakbyś się przy tym postarał znaleźć taki z dedykowanymi mocowaniami, to będzie najłatwiej poskładać; w innym przypadku może być konieczność przerobienia/ dorobienia mocowańcieszęsiężemogłempomócjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dannyfox Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 ja bym założył taki z rurek, to najczęściej spotykany pomysł. optymalnie pod mocowanie monokey, bo - znów - najpopularniejsze i największa oferta zarówno nowych, w różnych cenach, jak i używek (chociaż te w kraju bywają w absurdalnych cenach). jakbyś się przy tym postarał znaleźć taki z dedykowanymi mocowaniami, to będzie najłatwiej poskładać; w innym przypadku może być konieczność przerobienia/ dorobienia mocowańcieszęsiężemogłempomócjszNo tak ale powiec mi jak co to jest to mocowanie monkey itp jak to dobrac bo ja jestem kompletnie zielony to moj piwerwszy motor w którym chce załozyc kuferek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 3 sek z googlejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Tak generalizując, to Monokey jest bardziej zorientowany na turystyczne przeloty, Monolock raczej na zastosowania miejskie.Do Radiana raczej nie znajdziejsz dedykowanego stelaża, bo to mało popularny i od dawna nieprodkowany motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Commodore Ci wyspawa: http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/178894-kosz-boczny-do-motocykla/?p=2343377 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi