Soniak87 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam posiadam honde cb 250 nighthawk i chciałbym zapytać o jej obroty na luzie, na ssaniu ma około 5 000 bez ssania ma około 2 000 czy to są normalne obroty tego motocykla czy jednak za wysokie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Za wysokie. Zmniejsz do 1200. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Cos mi sie wydaje ze proste te zmniejszenie nie bedzie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nie ma pokrętła? :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 1500 obr./min na biegu jałowym to wartość z serwisówki dla tego modelu. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniak87 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Dokładnie proste to nie będzie, linka gazu przy gaźniku jest popuszczona na max a obrotu 2 000. O jakim pokrętle mowa ? Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Soniak87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 We współczesnych sprzętach wolne obroty reguluje się pokrętłem, które jest zakończone śrubką popychającą minimalnie mechanizm otwierania przepustnic. Myślałem że w starszych też tak było. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Bylo.A co zrobic gdy pokretlo tez bedzie maksymalnie odpuszczone ? :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Uszczelnić gaźnik?I uklad dolotowy ( pudlo fitra + krocce ) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 I prawidlowo wyregulowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniak87 Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 mam uszczelnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi