Markus9292 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam Mam motocykl Yamaha FZ6 2005r. W poprzednim sezonie zrobiłem ok. 500km na świeżym oleju i odstawiłem go na zimę do garażu, w ten weekend planuję wymienić olej, filtry i świece i chciałem zapytać czy po takim długim postoju mogę przejechać motocyklem 26km na starym oleju, ponieważ warunki do wymiany tych rzeczy mam właśnie 26km od mojego miejsca zamieszkania (dom z działką). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 tak, można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 jak kolega wyżej. "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 podpowiem, że tematów co zrobić po zimowaniu jest wysyp co roku na wiosnę - wyszukiwarka po prawej u góryjsz ps mnie by się nie chciało zmieniać oleju po 500km, ale to Twoje pieniądze „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi