Shokei Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam, orientuje się ktoś jaka jest główna dysza w gaźniku dellorto 28 i czy na czas docierania powinienem zamontować większą dysze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam, orientuje się ktoś jaka jest główna dysza w gaźniku dellorto 28 i czy na czas docierania powinienem zamontować większą dysze?Jest tam taka dysza jaka jest założona, wróżek na forum nie ma, więc jak nie sprawdzisz to nikt Ci nie powie. Jeżeli na aktualnej dyszy mieszanka jest ok, to na docieranie nie musisz nic zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 ściągnij sobie service manual do niej wszystko będzie opisane Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryhol Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Tak a pro po jakbyś zmienił ten gaźnik chociażby na podróbkę keihina pwk 34mm (bardzo dobra jakość za małe pieniążki sam na go używam)to byś odczuł dużą różnice mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shokei Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Używasz go w rs 125? Jak się sprawuje, nie jest awaryjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryhol Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) W Sachsie 2t (TZR 125 belgarda kit athena 170) miałem go również przed montażem kitu,a po przejściu z dellorto o niebo lepiej między innymi brak problemów z regulacją, pięknie silnik zaczął ciągnąć od samego dołu, a wzrost mocy był powalający. Poza mniej wygodnym ręcznym ssaniem jest elegancko. Rska też na pewno się nie obrazi jak dostanie większy gaźnik. Edytowane 19 Lutego 2017 przez kryhol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shokei Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Hmmm, może zakupie to, co do ssania to myślę że jest ono tu trochę zbędne bo gdy silnik jest w stanie nienagannym, kompresja trzyma to po zamontowaniu świecy irydowej ssanie jest zbędne, zobaczę może go kupię bo myślałem na dellorto 34 ale trochę drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryhol Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 No właśnie też tak z początku myślałem, ale używane dellorto 200-400 zł, a zazwyczaj one już są tak wyrobione ze strach się bać.Jedyny minus to krócieć w apce jak i w tzr nie jest dopasowany do 40mm od strony cylindra, ja swój musiałem wciskać na chama i się rozepchał.Był po tym problem z lewym powietrzem ale szeroka opaska załatwiła sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shokei Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 A jak myślisz gdyby zamontować zamiast airboxa filtr stożkowy, dało by to co bo kolega miał filtr stożkowy w rx 90 i mu często pociaglo syfy do gaźnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryhol Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Ja właśnie mam bardzo duży stożek samochodowy który jest na średnice 78 mm, ale mam go zamontowany z gumowym adapterem na 55 mm. Dodatkowo żeby syfu nie ciągło mam na nim dwie pończochy. Jak chcesz montować normalny stożek motocyklowy ze średnicą na 55 mm to od razu mówię ze musiałbyś dopasować do gaźnika rurke z 5-10 cm i dopiero ten mały stożek, bo te mały stożki przy gaźniku kiepsko zasysają. Wymiary mojego stożka to : wysokość : 135mm, średnica górna : 90mm, średnica dolna 120mm.Krócieć mam z portem na gasboxa i w tym sezonie zamierzam go zamontować.Planuje jeszcze ten sam gaźnik tylko 38mm, ale narazie szkoda kasy, bo są dużo droższe od 34mm. Edytowane 19 Lutego 2017 przez kryhol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shokei Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Skąd jesteś, może kiedy pośmigamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryhol Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Bytom (Śląskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shokei Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 O kurde daleko ja ok Rzeszowa a teraz wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryhol Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Też przy kupnie głównie celowałem w apke, ale ze względu na wymiary wpadł mi Sachs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi