cycu45 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam tak jak w temacie mam problem z moim kmxem 125 a mianowicie chodzi mi o tylni amortyzator. Od 2 tygodni zaczął cieknąć jest bardzo miekki i odbija mocno. I mam do was pytanie kogo moglibyście mi polecić kto podjąłby się regeneracji tego amortyzatora ponieważ kiedy poszedłem do serwisu motocyklowego to powiedzieli mi że nie zrobią go. :/ Jeśli rzeczywiście nie da się go naprawić to jaki mogę inny amortyzator wsadzić tam bez przeróbek ponieważ nie znalazłem używanego :/ Dziękuję za każdą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 dział warsztaty salony, wyszukiwarka po prawej u góry. to była lekcja pierwszajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancymon Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie idź do serwisu motocyklowego tylko szukaj ogłoszenia" regeneracja amortyzatorów motocyklowych "i tam pytaj , a najlepiej to zbierasz wymiary z amora i szukasz albo podobnego wymiarami albo takiego od tego moto i uzbrój się w cierpliwość bo kupowanie używanych rzeczy to nie wypad do markietu . Możesz też dać do kogoś niech ci wstawi inny jak nie masz zaplecza żeby to zrobić tylko będzie wtedy drożej niż bys sam kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycu45 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zaplecze na robotę mam tylko mam problem z znalezieniem zamiennika i znalazłem kilka serwisów napisałem do nich zobaczymy czy się podejmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wyślij do Lobo Moto to Ci zregenerują. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi