bruns Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Bruns a widziałeś motocykl Suzuki albo Hondy który powstał w japońskiej fabryce na terenie polski?Nie widziałem i nie wierzę w to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grb Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nie wierzycie a wystarczy wejść w linki i przeczytać jak angielskiego nie znacie-slownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancymon Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Pamiętaj że biednego nie stać na tanie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamYZF Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) pierwszy link - strona Qingqidrugi link - historia firmy gdzie przewija się coś nt. tego że w latach 80tych przejęli jakąś ich technologię czyt. skopiowali za pozwoleniemtrzeci link - jq motors, strona koncernu motoryzacyjnegoczwarty - wikipiedia - więcej nie trzeba dodawać podsumowanie - nic nie można z tego wywnioskować, dodam że nie zieję nienawiścią do marki Qingqi bo miałem kiedyś taki fajny skuterek 2T (a do teraz musiałem sprawdzić jak sie poprawnie nazwę pisze :D ) tejże firmy z kopią - no właśnie KOPIĄ silnika Morini AC i różnica jest kolosalna, co prawda po mojej ingerencji w ten silnik skubany jechał 90km/h i podjeżdżał pod takie podjazdy że Derbi Senda się zesrała, ale to tylko za sprawą części, które tam wstawiłem bo zostały kartery i nic poza tym i to tylko jako ciekawostka. chinol to chinol, naprawiałem tego ch***stwa dziesiątki i żaden szanujący się mechanik nawet tego nie rusza, ja byłem młody i głupi Edytowane 21 Grudnia 2016 przez AdamYZF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi