stasiek950 Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Witam mam problem z odpaleniem motocykla R6 03-04r, po glebie motocykl zaczą mi przerywać i w pewnym momencie wyskoczył check błąd nr 11 czyli "czujnik identyfikacji cylindra" i motocykl przestał odpalać jak ruszam kostką od impulsatora błąd znika i pojawia się sprawdziłem czujnik wału i jest okej martwi mnie to że od ECU jest tylko 3.10V napięcia a powinno być koło 5V? jest jakiś czujnik który mógł zablokować prąd do impulsatora ? czy uszkodził się od gleby ECU ? proszę o pomoc i z Góry Dziękuje Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bimbak Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Na początek to trzeba zdjąć owiewki i poszukać uszkodzeń mechanicznych czujników, wtyczek, wiązki... Quote http://bikepics.com/members/chudy/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts