Valentina Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Hej. Szukam zamiennika króćca ssącego do Yamahy XT 125 R 2007 r. Szukałam, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Ktoś może wie, gdzie dostanę zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 słoneczko a co się stało z ori ? może jeszcze można go naprawić ?Patrzyłaś na cmsnl numer części i szukałas po numerze od jakiego moto mógłby pasować ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 ta napisz co z nim nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentina Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Pękł na pół. Znajomy mechanik chciał coś kombinować z wężem chłodniczym, ale nie przekonuje mnie to za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 no jak rozpadł to dupa zbita, bo jakby był popękany tylko to jest jeszcze wtedy szansa. Musisz szukać z używki bo nowy to koszt około 300zł tak na szybko szukając. Lub dowiedzieć się z czego może jeszcze pasować. Mam akurat taki sprzęt na "stanie" wiec spojrzę w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Zadzwoń do Yamahy Olsztyn i zapytaj Fabiqa albo do Yamahy Kłodzko i poproś Marcina. Zaoferują oryginały, albo zamienniki. Mi w każdym razie pomogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentina Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Szukałam, problem w tym, że nie ma. Pisałam do osób, które sprzedają silnik na części, ale też albo nie mają albo w kiepskim stanie. Dzisiaj zadzwonie jak będę miała chwilę. Mam nadzieję, że będą coś mieli. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 on jest gumowy czy alu ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentina Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Wygląda to tak, że w sklepach motocyklowych nie ma żadnego zamiennika (po hurtowniach też szukali), Yamaha z Kłodzka też nic nie ma, a do Yamahy z Olsztyna to nie mogę się dodzwonić. :( Gumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 generalnie jest to do wyrzeżbienia z kawałka grubego węża np fagumita zbrojonego i 2 kawałków alu -potrzebny kumaty spawacz tig , tokarz i frezer , nie będzie tanio pewnie i nie zrobi tego w 10 min ale da się , jak dobrze wykona to będzie działać jak ori Narazie znajdź sobie numer części z cmsnl i klep do kogo się da , łącznie z aso jakie tylko trafisz w necie zapytania cenowe , nie wierzę że tego się nie da dostać to jest dosyć popularne moto albo ebay ale wtedy musisz znaleźć kogoś kto ogarnia zakupy z granicą i z miech się czeka Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Coś w tym kierunku? https://www.google.pl/search?q=yamaha+xt+125+r+2007&tbm=isch&tbs=rimg:CVLe7lhGB3CWIjh-KClGnPYWfSBJz03YB1WXTIoC4ioNRuJ7cuBWU1XyQCCGR5J_1UVZbG8OQc-HOfPaNr6SaNHSJqSoSCX4oKUac9hZ9EdxjtA19HzVbKhIJIEnPTdgHVZcROMhNzKKFemMqEglMigLiKg1G4hHByqVyyHqVhioSCXty4FZTVfJAEcKIjybyI9MBKhIJIIZHkn9RVlsROMhNzKKFemMqEgkbw5Bz4c589hEZUEv4TUuRgioSCY2vpJo0dImpEaK-HxXCSeY7&tbo=u#tbm=isch&q=ga%C5%BAnik+++yamaha+xt+125+r+2007&imgdii=_ecEq39nD4aIrM%3A%3B_ecEq39nD4aIrM%3A%3BNUitd-rzG-VoKM%3A&imgrc=_ecEq39nD4aIrM%3A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentina Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Będę próbowała z tym wężem chłodniczym. Kolega mówił, że w jego XT 600 się sprawdziło i działa nadal :) Coś w tym kierunku? https://www.google.pl/search?q=yamaha+xt+125+r+2007&tbm=isch&tbs=rimg:CVLe7lhGB3CWIjh-KClGnPYWfSBJz03YB1WXTIoC4ioNRuJ7cuBWU1XyQCCGR5J_1UVZbG8OQc-HOfPaNr6SaNHSJqSoSCX4oKUac9hZ9EdxjtA19HzVbKhIJIEnPTdgHVZcROMhNzKKFemMqEglMigLiKg1G4hHByqVyyHqVhioSCXty4FZTVfJAEcKIjybyI9MBKhIJIIZHkn9RVlsROMhNzKKFemMqEgkbw5Bz4c589hEZUEv4TUuRgioSCY2vpJo0dImpEaK-HxXCSeY7&tbo=u#tbm=isch&q=ga%C5%BAnik+++yamaha+xt+125+r+2007&imgdii=_ecEq39nD4aIrM%3A%3B_ecEq39nD4aIrM%3A%3BNUitd-rzG-VoKM%3A&imgrc=_ecEq39nD4aIrM%3ACoś takiego (1) http://images.cmsnl.com/img/partslists/yamaha-xt125r-2007-13d1-europe-1f13d-300e1-carburetor_big3IMG01064504_ca45.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 To zazwyczaj element metalowo gumowy z uszczelnieniem o-ringiem od czoła. Ja bym jednak celował w oryginalny - sprawdź symbol - chyba 3D6E35900200, cena ok. 74euro + o-ring jakieś grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi