ProPlayer13 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Elo, moja dt 80 źle spada z obrotów, a dokładniej jak mocniej jej odkręcę i się zatrzymam to obroty zamiast spaść do 1500 zostają na 2500-3000 i dopiero po chwili spadają do końca Ustawienie gaźnika to:- śruba od składu mieszanki wykręcona o 1 obrót- iglica ma zabezpieczenie na drugim ząbku od dołuJak myślicie co może być problemem tego spadania z obrotów?Lewego powietrza raczej nie łapię, bo wszystko jest szczelne ( psikałem dezodorantem po króćcach )Jak ustawię niższe obroty to dobrze spada ale gaśnie wtedy a jak większe to źle spada :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Gaźnik do gruntownego przeglądu. Z fona wysłane :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProPlayer13 Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Czyli co mam w nim zrobić? Czyszczony już był i filter powietrza też wyprany i nasączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Gdzieś kradnie lewe powietrze. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProPlayer13 Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Właśnie sprawdzałem i nigdzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Sprawdź dokładnie szczelność przy dźwigience ssania. Odpal silnik, rozgrzej i popsikaj jakimś plakiem na uszczelkę przy cięgle ssania na gaźniku. Obserwuj obroty . Tak zwane "lewe powietrze" to nie tylko przy krućcach może się dostawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolMTX80r2 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Simmering wału sprawdz plakiem psiknij zobaczysz. Ja tak mialem w mtx 80 identycznie. Simmering wału sprawdz plakiem psiknij zobaczysz. Ja tak mialem w mtx 80 identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProPlayer13 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Gdzie tym plakiem psiknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi