IG?A Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 To co w temacie nadnienie że to model z dzieloną kanapą chłodzony cieczą i z pojedyńczą lampą z tyłu....CZy przebieg w okolicach 40k to dużo dla silnika tego motocykla... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 watpie zeby byl orginalny ten przebieg , tego typu motocykle nie byly raczej uzywane turystycznie..... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 no a własnie turystyczne mają duże przebiegi, chyba że uważasz je jest zawyżony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 4 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 motorek wygląda technicznie naprawde ładnie i poza to jest motor jednego z mechaników wrocławskiego salonu suzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 Myślę że GSXR 750W to SUUUUUPERR maszynka, jeśli jest bezwypadkowa i nic jej nie dolega to nie masz się nad czym zastanawiać.Ja bym poważnie brał taki sprzęcik pod uwagę. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 dla sportowych 40k to dosc normalny przebieg to turystyki maja kolo setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Witaj IGŁA :mrgreen: Calkiem niedawno miałem taki motocykl tyle,że z 1994 roku produkcji. Nie chcę się rozpisywać niepotrzebnie bo więcej o GSXR napisałem w tym temacie: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...hlight=gsxr+zzr A jakbyś mial jeszcze jakieś pytania to wal na PW :mrgreen: Pozdrawiam ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 dla sportowych 40k to dosc normalny przebieg to turystyki maja kolo setki no tak, to szramer napisal ze mu nie pasi ten przebieg i wnosi jakoby te 40k wskazywało na "turyste" "watpie zeby byl orginalny ten przebieg , tego typu motocykle nie byly raczej uzywane turystycznie..... " no nie były i dlatego ma tylko 40k zamiast 120k pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Mój był z 94 roku, a przy zakupie mial niecałe 40 tys. przebiegu, więc mniej więcej by się zgadzało :mrgreen: A do turystyki to ten model moim zdaniem nie za bardzo się nadaje :mrgreen: Prędzej do poświroania jak już :mrgreen: Pozdrawiam ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 no tak, to szramer napisal ze mu nie pasi ten przebieg i wnosi jakoby te 40k wskazywało na "turyste" "watpie zeby byl orginalny ten przebieg , tego typu motocykle nie byly raczej uzywane turystycznie..... " no nie były i dlatego ma tylko 40k zamiast 120k pozdwiec jak byl katowany to juz pewno po nie jednej reanimacj ;) i moze w koncu calkiem sie rosypac... ja bym sie bal kupowac starszego niz 6-7 lat sporta :? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 ja bym sie bal kupowac starszego niz 6-7 lat sporta Nie kazdy może sobie pozwolić np. na trzy lub dwuletniego sporta szramerku :mrgreen: Jak ktoś jest zawzięty i chce sporta, to kupi go choćby mial i 10 lat. wiec jak byl katowany to juz pewno po nie jednej reanimacj To się może w sumie tyczyć każdego motocykla, nawet choppera i chyba nie ma sensu w tym przypadku ograniczać się tylko do "działu" sport :mrgreen: Pozdrawiam ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 15 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 ... ja bym sie bal kupowac starszego niz 6-7 lat sporta hmmm... jak bym chociaż zarabiał to pewnie wzioł bym R6 na raty i nie ścierał bym sie.... ale że się uczę i nie mam możliwości zarobienia....A do turystyki to ten model moim zdaniem nie za bardzo się nadaje Prędzej do poświroania jak już i bardzo dobrze do tego własnie szukam sprzeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Cytat:A do turystyki to ten model moim zdaniem nie za bardzo się nadaje Prędzej do poświroania jak już i bardzo dobrze do tego własnie szukam sprzeta... No to łykej GSXR-a :mrgreen: Będziesz zadowolony jak potrzebujesz go do świrowania ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi