Yogi Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 aa no przeciez u tego goscia pług juz zamowilem - w tym tygodniu ma byc, ale wydaje mi sie ze kiedys go pytalem o inne rzeczy do bandita i nie mial; spytam raz jeszczeKALISZ: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=34122381 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 ziomki!! bojkotujcie tego goscia z kalisza to oszust: patrzcie http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=17277 ceny ma atrakcyjne ale co z tego; polecam tego goscia (starszy pan, odpisuje super na mejle, nawet mi na zdjeciu wymiary naniosl, bez problemu mowi ze wymieni poczta jak nie bedzie pasowac, oczwyscie na moj koszt): http://www.owiewki.pl/tuning.html , ceny o 100zl wyzszy niz u kalisza ale chyba bardziej warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 piękny tyłeczek bike'a 8O 8O 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 hej, wlasnie mam krotka przerwe w garazu - rozmontwalem caly tyl b12, za chwile ide ciac chlapacz. przy demontazu plastikow okazalo sie ze brakuje mi paru takich klipsów ktore przyciskaja plastik do nadkola. te klipsy maja taka wlaciwoac ze jak nacisnie sie ich srodek to wychodzą i na odwrót. czy ktos wie gdzie takie cos mozna kupic?? brakuje mi wiekszosci :/ oto fragment opisu zdejmowania tylu po angielsku dotyczacy tych klipsow: "There are six small plastic clips attaching the underside of the tail section to the fender. Take a small allan wrench to press the center of the clips in, then pull them out. Now carefully pull the tail section back a little and up." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 18 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 zalezy jaka srednica ?? jak okolo 6mm to pasuja takie jak sa montowane w skodzie !!!!!!! sa takie same . albo od forda trzymaja gumowa pletwe przy zderzaku na dole , w Hondzie za 1 sztuke chca 2 € 8O i tez dobieralem w Polsce jak bylem . jak wiekrza to sa w sklepie motoryzacyjnym takim zwyklym !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Yogi, podzwoń po larsonach... ewnetualnie wpadnij do Wa-wy i popytaj w serwisach moto. Pewnie bedą kosztowały po 2 -5 zł, ale chyba warto. Takie żeczy mają też na bazarach. W styczniu będzie bajzel w łodzi, to można zajrzeć. Ja się wybieram, żeby zakupić trochę "oryginalnych" (znaczy tak wyglądających) śrub, którymi jest skręcana owiewka... A co do Kalisza, to pogadaj z Dominikiem - on tam wszystko robił i był zadowolony... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 ok, dzis wieczorem zmierzę średnicę i zobaczę co dalej; mówimy o średnicy samego bolca co się go wciska czy też samej główki ? jak na to coś się mówi fachowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 zmierzylem: to wyglada z boku tak (prawdziwe ascii art ;)) (|==-- a wiec srednia == wynosi 6mm, to o to chodzilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 18 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 tak to jest ta srednica szukaj po sklepach z czesciami od skody najlepiej firmowymi ;) 3 zl za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 o zgrozo!! 3zl za takie male cuśkolejne pytanie z ostatniej chwili: jak w najbardziej prosty sposob podwyzszyc tyl motocykla o parę cm (2, 3) ? czy wymaga to ingerencji w stelaż? chcialbym zeby tyl motocykla byl wyzej niz poziom baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 http://www.romix.pl - tam prawdopodbnie beda te zapinki; maja ogromny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 wlasnie wrocilem z romixu; oni tam maja wszystko!! fachowa obsluga; do mojego sprzeta pasuja od nissana i hondy: cena 2.17 za sztuke - ale wyglada DOKLADNIE tak samo; polecam tą firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Dobry namiar! Mają tam folie karbonową! Ponieważ mam plana jak ładnie "upiększyć" ramę (mam trochę porysowaną) więc skontoktuję się z gościami i dowiem się, do jakiej temp. jest wytrzymała - oklei się ramę i będę miał... ramę karbonową! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Maniek!! Czy ty chcesz trafić do galerii wiejskiego tuning?? ;)a ta folia karbonowa nadaje sie do tego?? ;) to jest trwale i czy latwo sie owija tym elementy? a jak widzisz zebym sobie np. owinal tym nadkole albo blotnik? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Dobry namiar! Mają tam folie karbonową! Ponieważ mam plana jak ładnie "upiększyć" ramę (mam trochę porysowaną) więc skontoktuję się z gościami i dowiem się, do jakiej temp. jest wytrzymała - oklei się ramę i będę miał... ramę karbonową! kolo karbonu to to nawet nie lezalo... IMHO wioska. Albo poszukac normalnego karbonu, albo spolerowac, albo dac do proszku itp. itd. Ja tam bym polerowal, bo lubie polerke :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi