motorbreath Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Witam, szukam kogos ze swiętokrzyskiego, najlepiej okolice skarżyska/starachowic kto pomógł by mi przy zakupie crossa/enduro. Oczywiście odpłatnie. Ja nie mam porównania bo jezdzilem tylko starym sprzętem i boje się ze kupie trupa do remontu :sad: Cytuj komar 3 '73 --> CZ 513 '86 --> YZ 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 musisz liczyc zie z tym ze raczej nikt nie wystawia w 100% ogarnietego crossa/enduro - do sprzedazy.Praktycznie w kazdym znajdzie sie cos co trzeba zrobic, a poki nie rozpolowisz pieca - to mozesz jedynie bazowac na tym co mowi wlasciciel. Jedni pisza otwarcie co jest do roboty - wiekszosc swiadomie lub nie - nie pisze nic. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbreath Opublikowano 3 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 A mam takie pytanie, może ktoś odpowie. Jutro jade oglądać moto, i jest z 2004 roku a ma wsadzony wal z 2008, czy to nie podejrzane że ktoś wał wymieniał i chce sprzedać? Widziałem już na jakimś forum jak łożysko sie posypało uszkadzając kartery i tego sie tu obawiam. Cytuj komar 3 '73 --> CZ 513 '86 --> YZ 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 ja za sam fakt że facet wsadza używany wał do wyczyna bym go spuścił :D spytaj go czy używane kondomy też zakłada :D rozumiem jeszcze w sytuacji motocykli strych , zabytkowych , bez dostępu do cześci tm nieraz nie ma wyjścia i trzeba wsadzić używkę ale do współczesnego crossa gdzie korba jest od ręki ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbreath Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Zle to opisalem, chodzilo o wał z modelu 2008. Bylem juz ogladać i kupe kasy trzeba bylo by w niego wlozyc zeby to mialo rece i nogi a cena z kosmosu. Kupilem juz YZ, też idealna nie jest, przez zime trochę bedzie trzeba zrobić ale wziąłem bo przynajmniej nie wygladalo żeby jakis kowal przy niej robil :wink: Temat do zamkniecia. Cytuj komar 3 '73 --> CZ 513 '86 --> YZ 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 poka fotki 513 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbreath Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Zdjęcia Cytuj komar 3 '73 --> CZ 513 '86 --> YZ 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi