Geni Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Zostawiłem taśmę, złapała środkiem, a do tego objechałem dookoła. trzyma się jak zabetonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Tak czytam i czytam i stwierdzam, ze historia nigdy niczego nikogo nie nauczyla. Schumacher by sie zalamal. Na klacie moze bym i zamontowal bo jezdze w bionick'u ktory m/i ma protektory klaty, ale na pewno nie na helmie. :crossy:Idąc Twoim tokiem rozumowania może należało by całkiem zrezygnować z jazdy motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Ks Ty nadal w hełmie jezdzisz? ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksiu432 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Geni widzę że jak prawdziwy janusz :) Ważne że działa prawda ? Cytuj Zdjęcia z lotu ptaka Poznań Opis taksacyjny lasu Organizacja eventów Radom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Co do działania, to owszem działa. A z januszem to w sensie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evon Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Geni widzę że jak prawdziwy janusz :) Ważne że działa prawda ?A co to ma wspólnego z januszowaniem?Krzywizna Nolana jest taka, że, jak pisałem wcześniej, w płaskim uchwycie klej łapie na środku, a w półokrągłym, środek uchwytu nie dotyka nawet skorupy i klej łapie jedynie brzegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi