Shokei Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Witam, chcę zalozyc nowe manetki barracudy do rski 125 i teraz pytanie bo nie wiem o co chodzi...Manetki chce zalozyc te;http://www.olx.pl/oferta/manetki-motocyklowe-z-ciezarkami-barracuda-r1-r6-gsxr-fazer-bandit-CID5-IDfKc4Z.htmlJak widać na zdjeciu one maja wejscie na dwie linki a jak wejde na allegro i szukam linki do rs 125 to mam to; http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6259164327Moze mi ktos wytlumaczyc po co 3 linki wiem ze jedna od gazu:) druga od dozownika a trzecia od czego?I czy one beda pasowac bo bo maja wejscie na dwie linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_zr Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Dwie są od "gazu" jedna otwierająca druga zamykająca :cool: , trzecia pewnie tak jak piszesz od dozownika - cokolwiek to oznacza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shokei Opublikowano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 A moze to jest po prostu linka gazu, linka od dozownika i linka ssania?Z tym ze nie wiem ile mam linek zaciagnietych na manetce bo nie mam mozliwosci sprawdzenia bo mnie nie ma w domu, a nie chce kupic manetki na 2 linki a tu sie okaze ze mam na manetce 3 linki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Proponuję w wyszukiwarkę wpisać np. hasło "manual aprilia rs 125 pdf", ściągnąć dokument i się z nim zapoznać.Myślę, że znajdziesz tam informacje, które Ciebie interesują na ten temat i wiele innych. Edytowane 19 Września 2016 przez jarenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaliniarz Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Niema nad czym debatować , w dwusuwach zazwyczaj linka składa się z trzech linek , jedna linka idzie z rolgazu potem dochodzi do rozdzielacza i wychodzą dwie osobne linki jedna idzie do gaźnika druga do dozownika , a te manetki uniwersalne mają kilka adapterów żeby pasowały do różnych moto 4t i 2t , cross , ścig itd , przed kupnem radził bym jakoś zmierzyć średnice adapterów żeby pasowały do starego rollgazu , na 95% będzie pasować ale jak niechcesz wtopić kasy to lepiej sie upewnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi