Misiek1093 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witam, mam mianowicie taki problem. Kupiłem yamahę dt 80 lc2, w której instalacja elektryczna była w opłakanym stanie. Zakupiłem nową instalacje i wszystko ok, z tym ze nie wiem do końca jak podłączyć jeden kabel z modułu. W załączniku zdjęcia. Potrzebny mi tylko ten biało-czarny, a on jest złączony z czarno-czerwonym i stąd moje pytanie czy mogę go usunąć czy ma on jakieś zastosowanie w dt ? Dodam, że moduł nie pochodzi chyba z tego modelu. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaliniarz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Moduł z czterema kablami to dt 80 lc 2 a z 5 kablami to dt 80 LC , musisz ogarnąć jaki masz moduł i podłączyć według niego instalacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1093 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) mam z 5. dwa są razem jak no zdjęciu. można ten biało-czarny wypiąć (do killa puścić) a tamtego nie podłączać ? mam wiązkę od lc2 bo tym chyba nie mam się co sugerować ? Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Misiek1093 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Pogadaj z kolegą _Monter_ on jest dobry w te klocki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 zrób jak piszesz i zobacz czy jest iskra i pali Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1093 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 już podpiąłem na krótko. nie mam potrzeby bo nie będę montował kierunków ani nic prócz lamp. problem teraz tylko z obrotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 no a jaki :D ? wróżyć mamy :D ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1093 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 A mianowicie taki ze w ogóle moto nie trzyma wolnych obrotów. Od razu gaśnie jak nie dostanie gazu. Na razie wymieniłem uszczelniacze, fajkę, świece, olej przekładni (był siwy), uszczelkę pokrywy oraz komory pływakowej wymienię mu też mieszankę na świeżą. Może cos to da :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 a nie próbowałeś po prostu regulować gaźnik ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1093 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Próbowałem ale jakoś nic to nie dawało. Fakt nie robiłem tego może do końca jak się powinno. Ale w ogóle brak reakcji na śrubę wolnych. I była wkręcona na maxa i wykręcona na maxa i to samo. Do soboty poskładam go do końca i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi