erykkyre Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam! Mam problem w znalezieniu sprężyny regulacji zaworu wydechowego, a może dało by się tą sprężynę jakoś zastąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 A w Suzuki szukałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 może się to komuś przyda w serwisie koszt sprężyny 17zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam Mam problem z suzuki rm 125 96r, problem polega na tym że przerywa na wysokich obrotach i w ogóle nie chce jechać, a zaczęło się od tego że była pęknięta sprężyna od regulacji zaworu wydechowego i teraz nie wiem czy to wina tej sprężyny tz kwestia jej regulacji czy może czegoś innego. Gaźnik wyczyszczony, śruba od powietrza wykręcona o 2 obr. (wkręcałem i wykręcałem więcej nic to nie dawało)Filtr umyty i nasączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 może być zawór cały czas zamknięty albo się nie otwiera jak powinien i wtedy masz jakby zwężkę na wydechu i się nie wkręci -na próbe można zblokować go w pozycji maksymalnie otwartej i wtedy zrobić test Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi