olej Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 no raczej trudno ;) lepiej tam na miejscu sobie nakup części tak na zapas ;) na allegro pojawiło sie nastepnę kawasaki zxr za 8,5 tysiaka :twisted: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=31430652 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Olej > nie mam kiedy wpas cna gg, pisze tylko z biura od mojego szefa, wiec gg nie za bardzo moge zainstalowac ;) Igla > powiedz mi co sie moze popsuc w ZXR 400, i na co mam zwracac uwage jak bede kupowal? ;) koles cos mowil ze jest lekko przetarty na owiewce, ale nic nie robil bo mu zal oryginalnego zielonego lakieru :mrgreen: hehe, cos mowil ze ma zamontowane sportowe sprzeglo, poza tym nic wiecej nie wiem.co raz bardziej mysle o tej kawie, bo jednak F2 to za duzo :/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 20 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=31616422 <--do tematu ;) Nowak> W sumie to staraj się nie przeoczyć wad które sprzedający stara się ukryć... wszystkie elementy mają być oryginalne najlepiej jak by jeszczemiał lakier w orginaleW przypadku tego modelu zwróc uwagę na rozrząd (łańcuszek ).. aha i jeszcze jedno silnik kawki wydaje na wolnych charakterystyczny dzwięk który milknie po wcisnięcu sprzegła.. tym w ogóle się nie przejmuj... to norma w kawach... i jest nie groźne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 koles wydaje sie byc uczciwy po rozmowie, mowil ze jest leko zarysowana owiewka i tego nie naprawial zeby kazdy to widzial. mowil ze niektorzy nie widzieli i dopiero jak im powiedz to zobaczyli, (podobno gelba parkingowa). Do teog jest ksiazka serwisowa, serwisowany w PL i kupiony w PL. Oryginalny udokumentowany rpzebieg itd. Poza tym mowil cos takiego, ze 400tki maja strasznie slabe ramy, i wystarczy mocniej uderzyc w krwazenik i moze sie juz przesunac itd , takze niby w tej kawie nie ma zadnych sciem ;)na wszelki wypadek wolalbym wziac kogos zeby to obejrzal ale nie ma chetnych narazie ;)( pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 A jeszcze was zapytam o honde cbr 400 rr :mrgreen: jak to jest w przypadku tego motoru ??Jak jest z dostępnością części i awaryjnością w stosunku do zxr'a ?? Z tego co zobaczyłem naróżnych stronach to cebeerka jest tańsza od zxr'a nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 21 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 400tki maja strasznie slabe ramy, i wystarczy mocniej uderzyc w krwazenik i moze sie juz przesunac itd , takze niby w tej kawie nie ma zadnych sciem byc moze nowe modele mają przypadłośc z ZX6R powyżej 98 tam też są słabe ramy i mają tędęcje do pękania... czym to jest spowodowane nie wiem....OLEJ>nie zastanawiaj się bierz CBRke jest mniejsza ładniejsza i w ogóle podobno mniej awaryjna... i ma odcięcie które brzmi pięknie.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 :twisted: no no tylko weź i znajdz najpierw gdzieś taką do sprzedania :P żeby sie po pierwszej jeździe nie rozsypała :P a propos ma ktoś dla odmiany z cebeerą filmiki, tzn. same linki wystarczą :twisted: dzis znalazłem zdjęcie z zarąbiscie zrobioną cebeerką zobaczcie sobie :twisted: normalnie wyczes :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 nie no niechce nic mówić ale sie chyba na cebeerke rozchorowałem :roll: :mrgreen: powiedzcie cos jeszcze o hondzie pliiissss :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 Igla jeszcze jedna sprawa: jak gadalem z kolesiem to mowil ze wszystkie czesci mozna kupic w jakims katalogu. Klasy chyba ? nie doslyszalem :D mowil ze wszystko jest i ceny sa dobre. Mam do Ciebie pytanie, bop chce sobie kupic jakis sportowy wydech, z tego co mowil to trzeba kupic specjalnie do ZXR400 bo ten co ma od 600 tri-oval to zmula zxra... co Ty na to> nie wiesz gdzie mozna kupic tanio taki wydech? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 znalazłem fajny filmik z hondą cbr 400 w roli głównej ale ona fajnie chodzi :twisted: zreszta sami zobaczcie:http://homepage.ntlworld.com/thomas_white/bikes.zip dziekować nie musicie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertzxr Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 witam własnie ja jezdze kawa zxr 4 rok prod. 94 i jest sprowadzony z Japoni .. jest to fajny mały motor bardzo dobry w jezdzeniu po wawie i nie tylko , osiagi sa tez dobre jak na nasze ulice jesli chcesz zobaczyc motor musisz klikna c na www.norbertzxr.sympatia.pl ok jak cos potrzebujesz kliknij pozdrawiam norbertzxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 po dlugich przeszukiwaniach internetu odnalazłem pare plikow i filmikow z zxr'em w roli głównej http://www.zxr400.de/ jak jesteście na stronie klikacie na gorze PORTAL>>>DOWNLOAD a tam sa 3 flimiki i dwa pliki mp3 z odgłosami małej ninji :banghead: :mrgreen: dziękować nie musicie :mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 tez znalazlem film (palenie laczka)w wykonaniu ZXR-a 400oto link- http://www.uponone.com/listvideos-burnouts...-date-30-10.phppozdrawiamnorbert :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 czas odświeżyć troche temat :) http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fus...icture_ID=70324 >>> kawasaki zxr 400 z tłumikiem akrapovica chodzi całkiem porządnie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 etam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi