KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 No ale w tym wieku ślub, przecież nawet sie nie wybawiłaś konkretnie....... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 No ale w tym wieku ślub, przecież nawet sie nie wybawiłaś konkretnie....... Dlatego jeszcze daty ślubu nie mam i prędko mieć nie będę :biggrin: a chłopu 30 na karku wisi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 No to nie Mąż tylko Konkubent :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felipe Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Hej Karolina, ja mam podobny problem- nabieram wprawy jeżdżąc moim nowym motocyklem, przejechałem już kilkaset kilometrów (drogami o małym natężeniu ruchu) lecz dalej czuje się niepewnie np. w ruchu miejskim, pozycja na tym motocyklu jest niewygodna- półleżąca z podciągniętymi wysoko kolanami i stopami nad ziemią, problem sprawia mi zatrzymanie się na skrzyżowaniu, sprawdzenie czy nic nie jedzie, i wjazd na drogę główną.Chciałem spytać, ile już przejechałaś kilometrów? Jakimi drogami jeździsz? Czy oprócz tego o czym pisałaś , masz jeszcze jakieś problemy?PS. nie szukam panny- info dla niedojrzałych emocjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Taaaa nie szukasz ale bzykankiem bez zoobowiązań byś nie pogardził, co?:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 To po co kupiłeś pseudo ściga? :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felipe Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Bo to rasowy motocykl wyścigowy, poza tym jeden z najładniejszych, może nie? A czego to niby pseudo ścig???Taaaa nie szukasz ale bzykankiem bez zoobowiązań byś nie pogardził, co? :)Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo wiesz, może i tak, ale ja niekoniecznie muszę takich okazji szukać na forum motocyklowym, - bo to chyba jest forum motocyklowe?? Wracając do tematu,- jest może ktoś z Lublina, kto nabiera doświadczeń w jeździe motocyklem? Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Felipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Chciałem spytać, ile już przejechałaś kilometrów? Jakimi drogami jeździsz? Czy oprócz tego o czym pisałaś , masz jeszcze jakieś problemy? U mnie problem trochę się rozwiązał bo panowie coś pomajstrowali przy sprzęgle i motocykl mi nie gaśnie a i z pod tyłka też go nie wyrywa. Dziennie z uporem maniaka robię około 100km - o ile mi pogoda na to pozwoli. Najczęściej jeżdżę po obwodnicy w stronę Kamienia, skusiłam się też parę dni temu na jazdę po mieście co prawda na razie to tylko Czuby i Wrotków, ale nie mam problemu ze skrzyżowaniami, światłami i ruchem ulicznym. Generalnie odkąd już wsiadłam pierwszy raz to staram się każdego dnia siadać i jechać. Właściwie przez pierwsze trzy przejażdżki brałam ze sobą "ogon" i tak ojciec albo chłopak jechali za mną autem. Ojciec szybko stwierdził, że taką 100% łajzą nie jestem i śmiało mogę jeździć sama. Ale problemów to mam masę :biggrin: z głową :biggrin: bo panicznie boje się, że ktoś wymusi na mnie pierwszeństwo a grzmotnięcie o cokolwiek osoby moich gabarytów nie skończyło by się tylko na otarciach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Trochę dobrze że się "boisz" że ktoś coś, czyli myślisz do przodu-co dany delikwent może wywinąć. Jest to myślenie jak najbardziej OK- tylko nie możesz się tego bać, tylko obserwować otoczenie i spokojnie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 to kiedy latamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 to kiedy latamy ? ustaliliśmy przecież, że chłopa nie szukam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Bo to rasowy motocykl wyścigowy, poza tym jeden z najładniejszych, może nie? Nie. ... czuje się niepewnie np. w ruchu miejskim, pozycja na tym motocyklu jest niewygodna- półleżąca z podciągniętymi wysoko kolanami i stopami nad ziemią, problem sprawia mi zatrzymanie się na skrzyżowaniu, sprawdzenie czy nic nie jedzie, i wjazd na drogę główną. Czujesz się niepewnie bo masz niewygodną pozycję na moto? Zmień sprzęt. A skoro masz takie lęki to najlepiej sprzedaj i nie zawracaj sobie tym głowy. U mnie problem trochę się rozwiązał bo panowie coś pomajstrowali przy sprzęgle i motocykl mi nie gaśnie a i z pod tyłka też go nie wyrywa. Dziennie z uporem maniaka robię około 100km - o ile mi pogoda na to pozwoli. Najczęściej jeżdżę po obwodnicy w stronę Kamienia, skusiłam się też parę dni temu na jazdę po mieście co prawda na razie to tylko Czuby i Wrotków, ale nie mam problemu ze skrzyżowaniami, światłami i ruchem ulicznym. Generalnie odkąd już wsiadłam pierwszy raz to staram się każdego dnia siadać i jechać. Właściwie przez pierwsze trzy przejażdżki brałam ze sobą "ogon" i tak ojciec albo chłopak jechali za mną autem. Ojciec szybko stwierdził, że taką 100% łajzą nie jestem i śmiało mogę jeździć sama. Ale problemów to mam masę :biggrin: z głową :biggrin: bo panicznie boje się, że ktoś wymusi na mnie pierwszeństwo a grzmotnięcie o cokolwiek osoby moich gabarytów nie skończyło by się tylko na otarciach :biggrin:Widzę, że już nie jestem potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Natasza.....Ty niepotrzebna?!?! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Natasza.....Ty niepotrzebna?!?! Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo a na co ja jak dziewczyna już ogarnia. A instruktorem nie jestem żeby uczyć kogoś jak jeździć i całego tego badziewia, o którym się wszyscy wymądrzali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 ustaliliśmy przecież, że chłopa nie szukam :biggrin: nie o to pytałem. Czy wam się wszystko z jednym kojarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi