spiwor Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Czym najlepiej wyczyścić fotele matowa skóra plus materiał?Pies zrobił rajd po fotelach. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja ostatnio kupiłem w jakimś markecie chusteczki do czyszczenia skóry, i byłem pod ogromnym wrażenie efektu! Kosztowały niecałą dychę a dały radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Chyba też można szukać wśród artykułów do czyszczenia mebli skórzanych. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi