Piotrx95 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ja kiedyś kupiłem z mobila chyba za 36 zł do swojej CZ. Ogólnie chwaliłem sobie ten olej.Teraz chyba też go kupię. Widziałem u sprzedawcy też olej do husqvarny, ale chyba za 60zł. Raczej ten z mobila, jak i ten do husqvarny się niczym w zasadzie nie różnią. Owszem jakość będzie lepsza, niż mixolu. Ale za oleje z najwyższej półki, to raczej płaci się w połowie za markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari76 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 To że marka kosztuje to też fakt ale przejść z Castrolu na Orlenowski to przepaść po między nimi.Generalnie jak się policzy ile oleju na ile przejechanych kilometrów TO SĄ GROSZE tylko jak się kupuje więcej butelek to wtedy ciągnie.A co z tym za 19 zł Castrolem z 2014 kupić czy dać sobie spokój?12 zł taniej na litrze to 60 zł na 5l w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogger Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Kupuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari76 Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jak na razie olej zakupiony jest bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVD Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Najważniejsze by był syntetyk. Olej do mieszanki nie może stać dłużej niż miesiąc. W szczególności rozmieszany z paliwem. Myślę że do Simsona spoko ale ja bym bał się lać do crossa bo to całkiem inna liga. Najważniejsze jest żeby był syntetyk. Ciekawostka Castrol nie ma syntetycznych OIL. Kiedyś krążył ciekawy artykuł na temat olejów różny marek. Może coś się zmieniło do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Simson to by na kostce smalcu pocisnal ;) Castrol nie ma syntetyka ?? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westt Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 CASTROL POWER1 RACING 2T - W pełni syntetyczny olej przeznaczony do nowoczesnych wysilonych silników 2-suwowych, charakteryzujących się wysokimi obrotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 ja to wiem bo uzywalam tej oliwy, ale zastanawiam sie na jakich artykulach bazuje kolega pietro wyzej. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Zapewne chodzi o syntetyk na bazie mineralnej czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari76 Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Półsyntetyk Castrol-cały sezon bez problemowo,zero kopcenia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari76 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 To jest półsyntetyk i wszystko jest ok.Przejechane 3000km bez zastrzeżeń.A parę złoty do przodu jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi