Kudii Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam ,mam olej stihl HP super syntetyk (jaso FD) noi mobil1 półsyntetyk (jaso FC/FD) a mam nową tuleję i tłok i pasowałoby to dotrzeć na jakim oleju zacząć ,a potem na jaki zmienić ,obecnie mogę wybrać te 2 co mam,jaki byłby sensowny do crossa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ten shtil jest po prostu olejem do mieszanki z benzyną? Jesli tak to ok, jego zalewaj. masz nowy tłok wiec lej syntetyk. Masz idealne spasowanie i tłok nie chce dodatkowych oporów pokonywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudii Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dzieki ,noi tak zrobiłem ,zalałem stihl Super i działa ,mam tylko problem ,bo przy dodaniu gazu jest takie buuuu na postoju też buuuu ,śrubkę mieszanki mam wykręconą o 2 obroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazinek Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Motul 800. Olej z wyższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 ja bym nie kombinował z docieraniem tego na innym oleju niż pełen syntetyk... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudii Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Dzięki Panowie za porady, kupię coś solidnego :) i zapraszam mechaników do mojego 2 tematu http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/178139-regulacjeawaria-2t-duszenie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi