master611 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Nabylem niedawno gixa 750 k6 i mam kilka pytan,nie dziala mi licznik tzn nie pokazuje predkosci, zlokalizowalem czujnik ktory ma 3kable,jak mozna sprawdzic czy czujnik nawalil?Nie mam ciezarkow kierownicy, nie widze tez w srodku gwintu;jak zamocowac ciezarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Znajdziesz ciężarki do gładkiej kierowniczki jest tego na rynku w ... :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 A co do czujnika to w serwisówce będzie napisane gdzie go szukać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 ogarnalem juz prawie wszystko oprocz tego czujnika... wyczytalem gdzies ze mozna go sprawdzic miernikiem,ale w jaki sposob? nie jestem orlem z elektryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 sprawdź czy masz rotor na zębatce zdawczej to po pierwsze, po drugie to czujnik sprawdzisz podpinając voltomierz i kręcąc kołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 sprawdź czy masz rotor na zębatce zdawczej to po pierwsze, po drugie to czujnik sprawdzisz podpinając voltomierz i kręcąc kołemna zebatce jest to cus,voltomierz...dokladniej mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi