Paweł123 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam Mam problem z moją hondą, jakieś dwa tygodnie temu kiedy jeździłem wszystko normalnie chodziło itp a na następny dzień kiedy chciałem się przewieźć wyczułem że na 1,2 i na 3 na niskich obrotach zbiera się tak jak powinna ale na 3 na wysokich obrotach tak jakby nie miała siły ciągnąc do przodu, tak jakby coś ją blokowało. Normalnie na 4 biegu kiedyś leciałem 70 na spokojnie a teraz ciężko jest z niej wyciągnąć 65. Nie mam pojęcia co jej się mogło stać :( Liczę na pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 gaźnik sprawdzałeś ? może dysza zasyfiona ? albo filtr powietrza Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł123 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 gaźnik sprawdzałeś ? może dysza zasyfiona ? albo filtr powietrza Gaźnik jest wyczyszczony bardzo dokładnie kilka razy, nowa świeca, filtr powietrza czysty, mieszanka paliwowa też jest dobra, Nie wiem jaka może być przyczyna :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) kranik niedrożny i za mało paliwa podaje ? ona przerywa czy po prostu nie chce jechać ? Edytowane 1 Maja 2016 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł123 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Nie chce jechać, dodam jeszcze że jak jest zimna to jest normalnie ale po przejechaniu ok 1 kilometra nawraca ten problem. Paliwa nie dostaje za mało bo aż minimalnie z nadmiaru w gaźniku leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Paliwa nie dostaje za mało bo aż minimalnie z nadmiaru w gaźniku leci. to znaczy że pływak się zawiesza albo topi albo zaworek iglicowy nie domyka -ma nie lecieć wcale.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł123 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 to znaczy że pływak się zawiesza albo topi albo zaworek iglicowy nie domyka -ma nie lecieć wcale....ale leci na postoje jak jest na wolnych, a tak to nie leci nic. Ale myślę że to nic z tych rzeczy tylko silnik powoli do remontu bo ma już przejechane 5 tyś km od remontu i nic nie ruszane w silniku przez ten czas, a wcale lekko nie ma :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 ale leci na postoje jak jest na wolnych, a tak to nie leci nic. ale ma w ogóle nie lecieć tak jest prawidłowo........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 wykręć świece i zobacz kolor po zaśnięciu, jak zalana to michoa ma racje chciałem jeszcze napisać że tłok puchnie ale w tej sytuacji zalewanie jest prawdziwym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szahrajj Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Miałem kiedyś podobny problem. zdejmij tłumik i się przejedz jeśli będzie lepiej to znaczy ze tłumik zawalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi