veronx Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witajcie, założyłem do cbrki wyższą prostą kierę na rieserach, pojawił się problem z linką od sprzęgła, jest za krótka o jakieś 3 cm ,kupiłem więc linkę od horneta 600 , niestety jest taka sama jak moja różni się tylko mocowaniem przy klamce, od czego dobrać dłuższą linkę ? hornet 900 ? pisałem do kilku sprzedawców na allegro ale nikt nie raczył odpowiedź jakiej długości są ich linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jak nie jesteś pewien to oddaj do dorobienia na długość Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 też o tym myślałem ale u mnie w miejscowości słabo z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 A nie da się inaczej poprowadzić kabli? Z gazem nie miałeś problemu? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 zdjąłem bak i od gazu inaczej poprowadzę i jest ok, od sprzęgła wychodzi z prawej kapy i niestety nie wystarcza do kierownicy jaką mam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 To wyślij do jakiegoś zakładu w Warszawie. Jest kilka. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 81 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 fabryczna wystarczy inaczej poprowadzic i bedzie banglac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 w finale obniżyłem kierownicę i pasuje, wystarczyć wystarczyło ale zawsze uniemożliwiało to skręcanie kierownicą swobodne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi