pitersky Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Siemka, orientujecie się czy pożyczę gdzieś zakuwarkę do łańcucha na jeden dzień we Wro?? dzięki,pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Śliski temat bo łatwo zepsuć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Śliski temat bo łatwo zepsuć.Łańcuch czy zakuwarę? ;) To chyba zależy od jakości zakuwarki, a raczej jakości trzpienia, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Zależy od tego czy wiesz co robisz bo jak nie do końca to nie tylko trzpień można pogiąć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Operowałem kiedys jedną zakuwarką to rozwaliłem taką nasadkę do formowania zakuwki i operację dokończyłem młotkami . Łancuch przeżył do następnej wymiany także nie ma co filozować ale tak estetycznie nie będzie :bigrazz: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 W przeszłości załatwiałem temat punktakiem, ale tym razem jednak zależy mi na tym, żeby kontrolować stopień z jakim zacisnę zakuwkę na ogniwie. To w takim razie jakim sposobem Wy zakuwacie swoje łańcuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Jak do DIDa to jak znajdę to będzie do pożyczenia, na allegro kupiłem za niecałe 40 zł i spisuje się idealnie. Wcześniej miałem super hiper za 200 i za 3 razem się rozleciała. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Tak, do DIDa.Byłbym zobowiązany :) A może mógłbyś podrzucić aukcję na allegro z tym diwajsem, to zanabędę skoro polecasz. Edytowane 8 Marca 2016 przez pitersky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Patrzyłem na allegro, nie ma tej co mam ale wpisz zakuwarka chocho, mam prymitywniejszą wersję, ta chocho wydaje się ciutkę lepsza. Piszą, że do wszystkich łańcuchów ale tak naprawdę to jest do dida bo did ma w zakówce wydrążone otworki.A zakuwanie proste. Zakładasz zakuwkę, wyciągasz ten trzpień ze śruby w zakuwarce tak żeby śrubą docisnąć blaszkę na zakuwce, potem wkładasz spowrotem trzpień i zakuwasz. Za pierwszym razem zaoszczędzone 70 zł :)W domu będę dopiero w sobotę, jak coś to zostaw nr telefonu na pw to dam znać. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi