kiki Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ja mam tez tornado i powiem wam że dopóki nie kupiłem sharka to wydawał mi sie ok. Ale gdy teraz zakładam te badziewie na głowe to aż sam sie boje-mój shark w porównaniu do tornado lepiej lezy na głowie, jest o wiele cichszy i lepiej w środku przylega do ryjka :mrgreen: .cena za tornado to około 80 zł a za swojego sharka zapłaciłem na giełdzie w Słomczynie 250 zł- co prawda wykonanie nie jest aż tak wspaniałe ale oceniam je na około 4, 4+ Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 bols2 - powiedz na jakiego sprzęta ten kask jest Ci potrzebny bo jeżeli ma to być jakiś romet czy motorynka to wydaje mi sie że Tiger w zupełności wystarczy. Zdania są podzielone, tego sie nie zmieni - Ja osobiście uważam kaski: TIGER, czy TORNADO - są dobre w swojej klasie tzn. jeżeli bedzie to jakiś motorower to w zupełności wystarczą :D pozdro. Świr :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 bols2 - powiedz na jakiego sprzęta ten kask jest Ci potrzebny No właśnie,ja jezdziłem 4 lata w Tigerze na Simsonie i było OK,ale nie dopuszczałem nawet do siebie myśli,że mógłbym w nim jeździć na "prawdziwym" moto.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Tiger, Tornado - owszem ale na motorower typu romet, ogar, jawka ... nic szybszego bo az strach. Polecam podczas loto w wypadku dzwonu zdjac go z glowy bo i tak peknie i tak, a tak przynajmniej kask zostanie caly :banghead: :D :lol: Pozdrawiam odwaznych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 beznadziejny kask bawiłem sie takim kaskiem i pekł mi na łbie wic nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 tzn juz miałem pare wypadków bez kasków i jakos żyje moto troszke szybsze od motorynki ......yamaha rd 80 a wiec :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 kurcze myśle ze te 80ccm w połączeniu z kaskiem firmy TIGER czy TORANDO - może być :D - widac masz dużo szczęścia z tymi sukami całkiem nieźle wyszedłeś, mówisz tu o jakiś wypadkach bez kasku - zyjesz wiec wydaje mi sie ze wystraczy Ci taki kask:) pozdro. Świr :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Bols2 jak to Einstein powiedzial: "Nawet najtwarszy czlowiek jest od srodka miekki" Pewnego dnia [czego ci nie zycze] pozalujesz ze nie kupiles pozadnego kasku, jak to sie mowi - wiecej szczescia niz rozumu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Oj bols2 to powinienes dziekowac szczesciu za to ze nic ci sie nie stalo, bo zabic sie jest nadwyraz prosto, nawet spadajac ze schodow. :banghead: Jazda bez kasku jest conajmniej niepowazna... Napewno nie polecam jazdy bez kasku, nawet na "glupiej" motorynce, jawce itp... Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 I to 3 wypadki były przy 70 km/h ale chyba nie jest czym sie chwalic :oops: Teraz zamierzam po prostu nie miec wiecej wypadków :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kudza Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Moim zdaniem jeżeli ktoś ma troche oleju w głowie, kupi droższy kask, w obawie o jej zawrtość :banghead: - w przeciwnym przypadku kask jest wlaściwie niepotrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Moim zdaniem jeżeli ktoś ma troche oleju w głowie' date=' kupi droższy kask, w obawie o jej zawrtość :banghead: - w przeciwnym przypadku kask jest wlaściwie niepotrzebny...[/quote'] Pieknie napisane... zaprawde :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi