Qadrat Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 A co allegro może zrobić jak ktoś Ci wyśle cegłę? Nic. Tyle w temacie "ochrony kupujących". Ochraniać to się trzeba samemu archiwizując korespondencję itp. A może powinni wziąć przykład od chińskich kolegów z branży - Aliexpress? Czyli kupuję, płacę, sprzedający otrzymuje wiadomość, że zapłaciłem i wysyła mi towar, ja go otrzymuję, sprawdzam czy działa i wtedy klikam "Potwierdź otrzymane towary". Dopiero po tym zatwierdzeniu sprzedawca otrzymuje pieniądze, które przechowuje serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 O to by mialo jakis sens , ciekawe rozwiązanie... Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Gearbest, banggood też tak działa w niektórych przypadkach ale najważniejsze, że ma płatność PayPal. Poza tym Gearbest ma siedzibę w UK i jak zamawiasz z Chin (bo nie ma w EU tego co Cię interesuje to najpierw Twoja paczka wedruje do UK a potem do Ciebie więc masz spokój z celnym i jest stanowczo większa pewność, ze nie wsiąknie. Ja sobie odpuściłem aliexpress i alibabe. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Gearbest i Banggood mają fajne kupony zniżkowe, zamiast obniżyć cenę kamerki to podniosły z 68$ do prawie 80$ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi