Baza Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Mam 1050. Kupiłem końcem sezonu. Zrobiłem dwie krótkie traski. Moto jest łagodne i łatwe w prowadzeniu. W porównaniu do 1190 idzie tak samo do 6-7tyś a później łapie wyraźną zadyszkę.Mój ma leo vince'a i drze się ładnie.Nawet nie wiem czy tam jakaś mapa jest zmieniona. Zawias kontrola trakcji ABS.Motocykl na którym nawet początkujący rider będzie szybki. Moto fajne i na zjazd z asfaltu też się nadaje jak najbardziej. Ja swojego będę wystawiał i tak za niedługo bo myślałem że mocy mi starczy ale jakoś szukam czegoś bardziej szalonego... i ciut tańszego bo i tak ch... co jeżdżę i nie potrzebuję tyle $ marynować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Tommo napisał: 990 Adventure A to to rzeczywiście stary dzik do orania pola 🙂 ps. Drapię się po łysinie nad tym modelem, tym egzemplarzem, bo chce się trochę jak za młodych czasów zjechać z czarnego. https://www.otomoto.pl/oferta/ktm-lc-8-1090-adventure-salon-polska-gwarancja-ID6CLeyo.html? Edytowane 28 Stycznia 2020 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Do offu szukaj Rki. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Do offu to się SE bierze... https://www.blocket.se/annons/orebro/ktm_950_super_enduro/87694176 Chodzi mi po łbie cały czas. Cudownie bez sensu😎 Przymierzałem się nawet i jest jak rower w porównaniu do mojego ADV. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Łysy SE to już hardcore, raczej nie dla amatora. Jak ci się 990 sprawuje? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Kolo w ekipie ma SE i zawodowcem nie jest. Tak że tak. banan z gęby nie schodzi. Podniesiony do erki, wywalone co trzeba wywalić, poprawiona fabryka, zwiększony zasięg, przyjaźniejsza kanapa. Zębatki były16/42 teraz 16/43 i myślę nad 44. Szybciej niż 170 na kostce, to nie mój skill😎 By mieć czym się odepchnąć i zachować sterowanie należy zapodać dobrą oponę. Te schodzą dość szybko przy strzałach z garści. Zawias rozleniwia. Nie wybacza błędów i nie daje zapominać, że jest zawodnikiem sumo a nie od jazdy figurowej. Jak jedzie to ciężko zatrzymać ale sekcje wolne nie są domeną. W piasku trzeba dobrze kręcić by nie utonął. Przed offem poćwiczyć martwy ciąg.😎 Serwis eksploatacyjny. Tylne klocki kupuję na kilogramy i zawsze wożę pakiet zapasowy. Czas chyba na pompę sprzęgła, bo się poci. Pilnować płyny i oleje. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez lysy76 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Sporo modów. Ja do czego innego kupiłem dzika. Chce nim na wschód pojechać. Myślę że się nie zawiodę. A co z zasięgiem? Masz akcesoryjne zbiorniki? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Mam lodówki do tego i k60, więc przemierzanie sporych odległości drogami utwardzonymi to nie dramat. Tanki safari 42 l. Zasięg jakoś 500-600 km zależnie od stylu jazdy. Utrzymanie 150 żaden wyczyn, z tym, że dobrze mieć deflektor. Ory szyba jest niska i dostaję strumieniem na czoło. Przy dłuższej jeździe niekomfortowo i niepotrzebne przyprawianie o ból karku i wzmocnienie hałasu. Są szyby wyższe i chyba @Magic tu taką sprzedaje. Dla mnie lepszy deflektor. Poszukaj sobie typa CeloFan na Yt. robi fajne wycieczki 990. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Pierdziu...ale cysterna. Chciałbym...drogi gips? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 No, Tanio nie jest. Coś kole 7k... Ale 1800 km zrobiłem na 3 tankowania bez stresu. Równa jazda asfaltem 120-140. Przy użytkowaniu trochę upierdliwy jest dostęp do czachy. Wymiana żarówek czy pogrzebanie w elektryce jest trochę bardziej skomplikowane. Tanki zachodzą pod reflektor. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi