2Le Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Cześć koledzy.Ostatnio miałem kolizję swoim moto F4I SPORT 2001 . Frajer wyjechał mi samochodem. Winę przyznali na mnie, a teraz z własnej kieszeni trzeba naprawić perełkę.Nie zagłębiałem się w tajniki motoryzacji, streetfighter, naked, stunt itd. (jakieś pojęcie mam, ale nie za wielkie).Chciałbym, żebyście podpowiedzieli mi jakie elementy z F4/F4i pasują do F4i SPORT. Może wgl. warto zwrócić uwagę na inne modele lub marki ścigaczy. Ciężko jest coś dorwać oryginalnego do SPORT'a, a do F4i/F4 jest tego więcej...Generalnie chodzi mi o to, że do wymiany mam:- wszystkie plastiki- stelaż- lampy- lagi (trochę krzywe - warto prostować?)- chłodnica (wyrwany korek do połowy - warto spawać?)Cały przód jest bardzo drogi do F4i SPORT - czacha z reflektorem to koszt ok. 800-900zł.Mam reflektor cały tylko szybka osłaniająca jest popękana, a tego raczej nie dokupię oddzielnie? Może warto założyć jakiś POLISPORT LMX czy coś innego?Liczę na waszą pomoc. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 81 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Poza zadupkiem wszystkie elementy pasuja. silnikowo inne sprzeglo i przelozenia skrzyni biegow. sciag sobie serwisowke tam masz jak na dloni co pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Poza zadupkiem wszystkie elementy pasuja. silnikowo inne sprzeglo i przelozenia skrzyni biegow. sciag sobie serwisowke tam masz jak na dloni co pasuje. Masz chyba na myśli F4i bo od F4 nic nie bedzie pasowało. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 81 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 tak mialem na mysli F4i/ F4i sport. chociaz z F4 gaznikowej tez troche czesci pasuje np.- przedni zawias, boczki, chlodnica. najlepiej tak jak napisalem serwisowke przeczytac i sie ma pewnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Zastanów się czy nie lepiej sprzedać ten motocykl na części. Znajomy kupił kiedyś za grosze Kawasaki ZZR 600 z rozwalonym przodem. Myśłał, że tanio naprawi i będzie miał 100KM w cenie nowego Rometa 125 :biggrin: Jak zaczął szukać po allegro części do naprawy motocykla to za głowę się złapał (bo to wszyszło więcej od ceny sprawnego i nowszego ZZR-a). Sprzedał tego ZZR-a i tak skończyła się jego przygoda z tanim motocyklem 100KM.Nie wiem tylko jaki obecnie jest popyt na części od F4i... Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2Le Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dzięki chłopaki, postanowiłem go sprzedać. Jest na naszym bazarze, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi