toowdie Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 to użyj większej siły, tylko nic nie uszkodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmikel Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Tak dla pewności kolejność składania nie ma znaczenia? mam na myśli że najpierw wsadziłem uszczelniacz a potem dokręcałem dolną śrubę ??Bo jeżeli nie ma to znaczenia to rzeczywiście muszę użyć większej siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Kolejność ma kluczowe znaczenie. Takie rzeczy się robi z serwisówką w dłoni. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmikel Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Doszedłem do błędu jest to plastikowa tuleja wsadzilem ja odwrotnie i teraz weszła w chrom, próbuje ją wyciągnąć ale za cholerę nie chce wyjść Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Pewnie przy włożeniu nie było by problemu z wyciągnięciem ja dodatkowo dokrecilem to wszystko śruba od dołu Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Wybij ja z drugiej strony a nie wyciągaj. Zrób na pręcie gwintowanym nakrętke, podkładkę, nakrętkę. Podkładka większa od plastiku aby równomiernie przylegała i młotkiem j*b. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmikel Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam Dłuższy czas nie miałem zbytnio czasu i dziś próbowałem wyciągnąć to w taki sposób lecz siedziało dość mocno i chyba użyłem za dużej nasadki później przy użyciu mniejszej wyszło lecz wcześniej zniszczeniu uległ plastik znajdujący się w środku nie wiem do czego służy i czy można to w jakiś sposób wymienić czy konieczne będzie kupienie nowego chromu Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Oczywiście jest to chrom od dołu :) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi