zbynek72 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Witam , czy ktoś z kolegów ma na zbyciu blaszki /podkładki pod klocki do hondyst ,daville,shadow itp.) zacisk nissin, .powinny być w zestawie, powinny... Edytowane 5 Lutego 2016 przez zbynek72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazgul65 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 ja napiszę tak ja kupowałem klocki do vtx i blaszek nie było zamontowałem blaszki ze starych klocków i jest super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 jeszcze nie widziałem owych blaszek w zestawie, ale to chyba nie problem, bo honda ma tego tyle, że aż sprzedaje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chico Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 ostatnio kupowałem, sztuka coś ponad 30pln do sc24 (oem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynek72 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 otrzymałem info że zostaną przesłane ,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi