Lukip Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Hej, chciałem się pochwalić moją cebrą, którą przerobiłem sam.. ale z waszą pomocą :) troszkę Was męczyłem na tym forum moimi pytaniami, ale było warto bo jestem mega zadowolony :) tak wyglądała przy zakupie, zgarnąłem ją za 2800 zł. więc nie to chyba duża kwota, ponieważ jest zarejestrowana i to 98 r, Brakuje mi jeszcze plastikow, które oddałem do malowania pod kolor baku, klatki na silnik, lampy z przodu. Instalację już pochowałem :) wydaje mi się, że wyszło znośnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 ja przerabiam F4 na nakeda, Twoja jak na stunt wyszła fajnie :) od czego zaadoptowałeś linki ? u mnie od ssania i gazu są za krótkie po założeniu prostej kiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Najprościej chyba od horneta. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukip Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 a właśnie.. linki :D dobrze, że mi przypomniałeś :) muszę przedłużyć od sprzęgła, a od ssania gdzieś przenieść, może pod stelaż. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi460 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jak silnik zdrowy, to dobry pieniądz za to dałeś :) ja przerabiałem Cbr600F4 http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/CBR-600/147404/1146332 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi