Lukip Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Hej, chciałem się pochwalić moją cebrą, którą przerobiłem sam.. ale z waszą pomocą :) troszkę Was męczyłem na tym forum moimi pytaniami, ale było warto bo jestem mega zadowolony :) tak wyglądała przy zakupie, zgarnąłem ją za 2800 zł. więc nie to chyba duża kwota, ponieważ jest zarejestrowana i to 98 r, Brakuje mi jeszcze plastikow, które oddałem do malowania pod kolor baku, klatki na silnik, lampy z przodu. Instalację już pochowałem :) wydaje mi się, że wyszło znośnie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veronx Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 ja przerabiam F4 na nakeda, Twoja jak na stunt wyszła fajnie :) od czego zaadoptowałeś linki ? u mnie od ssania i gazu są za krótkie po założeniu prostej kiery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Najprościej chyba od horneta. Quote Why... So... Serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukip Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 a właśnie.. linki :D dobrze, że mi przypomniałeś :) muszę przedłużyć od sprzęgła, a od ssania gdzieś przenieść, może pod stelaż. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidi460 Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Jak silnik zdrowy, to dobry pieniądz za to dałeś :) ja przerabiałem Cbr600F4 http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/CBR-600/147404/1146332 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts