piter 1600 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Można. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 w zeszłym roku jechaliśmy z Częstochowy do Rumunii przez Hajduszoboszlo i nie pamietam winiet, może nam się udało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Są potrzebne na Węgrzech Romans, tyle że mało kiedy natkniesz się na policję na autostradzie. Więc sporo osób nie wykupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Policja jest tylko po cywilne Policja jest tylko po cywilnemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dolce vita Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Policja jest tylko po cywilne Policja jest tylko po cywilnemuNie bardzo wiem o co ci chodzi, ale na Węgrzech kilkakrotnie widziałem umundurowane patrole Rendőrség na autostradach. Czasami mieli nawet suszarki w formie potężnego działa na dachu. Natomiast moje niewprawione oko nigdy nie pozwoliło mi wychwycić policji po cywilnemu. Ale muszę przyznać ,że nigdy nie rozglądałem się za nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 taaaa potwierdzam, mają ogromne suszary i czają się w najmniej odpowiednich miejscach :-) i biorą w łapę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 za to w Rumunii tylko białe samochody w drogówce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miroslawochender Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam. Jestem z okolic Myślenic i jestem zainteresowany wspólnym wypadem do Rumunii. Jeżdżę Kawasaki Versys 650. Proszę o odpowiedź. Propozycja jak najbardziej poważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam. Jestem z okolic Myślenic i jestem zainteresowany wspólnym wypadem do Rumunii. Jeżdżę Kawasaki Versys 650. Proszę o odpowiedź. Propozycja jak najbardziej poważna. Cześć, sam byś jechał czy też z plecaczkiem? Wyślę Ci namiary to się skontaktujemy jakoś na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miroslawochender Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Cześć, sam byś jechał czy też z plecaczkiem? Wyślę Ci namiary to się skontaktujemy jakoś na wiosne.jade z plecaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Winieta grosze kosztuje a te samochody z aparaturą na dachu robią też zdjęcia tym bez winiet. Miałem okazje stac na parkingu na autostradzie obok takiego. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek 74 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 witam jestem nowy na tym forum , ale chciałbym dodać że jeśli ktoś ma ochotę to 10 lipca razem z kumplem na dwóch moto mój -gs i jego - dl 650 , przez Rumunię wybieramy się do Albanii więc jeśli ktoś miałby ochotę się podpiąć to niema sprawy bezwzględnie wybieramy DROGI KRĘTE bez autostrad , jazda typowo turystyczno - rekraacyjna . zaineresowanym wyśle tel .. kontaktowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxygen Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 jak długi wyjazd planujecie?? i czy trase oraz koszty mniej wiecej ustalone? chetnie bym sie podpioł jesli kots norwegii nie zorganizuje wcześniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek 74 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 czas to około 12 - 14 dni wszystko będzie uzależnione od chęci pogody i jeszcze kilku drobnych rzeczy //// ale stawiamy na pełne 14 dni co do kosztów to - tamten kierunek jest stosunkowo tani wręcz bardzo tani w porównaniu do krajów skandynawskich trasa w trakcie opracowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zervos Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam,Czy coś zostało konkretnie ustalone ? Czy ktoś jedzie w kierunku Chorwacji lub Rumunii ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi