jackej Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Podłączył bym się do was tylko ta godz.3-30 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boryna Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Wieczorkiem wcześnie palulu, a o wschodzie słonka w drogę. W godzinach porannych najwięcej można pogonić, by póżniej gdy będzie większy ruch nie mieć ciśnienia i móc zatrzymac się tu i tam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dolce vita Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Na Słowacji w zeszłym roku-2015 droga od Barwinka do Koszyc była w remoncie. Objazdy i ruch wahadłowy, istny koszmar. To tak odnośnie 1 i ostatniego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackej Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Wieczorkiem wcześnie palulu, a o wschodzie słonka w drogę. W godzinach porannych najwięcej można pogonić, by póżniej gdy będzie większy ruch nie mieć ciśnienia i móc zatrzymac się tu i tam :cool:Chyba nie mam innego wyjścia jak iść wcześniej spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machajos Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 hej, dacie rade przestawić wyjazd na np. 1- 12 czerwca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boryna Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 No niestety termi wyjazdu raczej sztywny, plany urlopowe zatwierdzone :sad: :sad: . A odnośnie godziny wyjazdu to tak jak pisze dolce vita objazdy i remonty oraz nieprzewidywalne atrakcje na takim dystansie niemal pewne. Wolę wcześniej wyjechać i nie szukać noclegu w Siofok po nocy. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Pływanie w Kotorze to chyba na kajaku. Widziałem kilku odważnych zanurzających się w wodzie koloru bajora, ale do odważnych świat należy. Poza tym wokoło tłum turystów i korki. Poszukajcie coś bardziej urokliwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) No niestety termi wyjazdu raczej sztywny, plany urlopowe zatwierdzone :sad: :sad: . A odnośnie godziny wyjazdu to tak jak pisze dolce vita objazdy i remonty oraz nieprzewidywalne atrakcje na takim dystansie niemal pewne. Wolę wcześniej wyjechać i nie szukać noclegu w Siofok po nocy. :banghead:Zainstaluj sobie na smartfonie aplikację Booking.com, na co drugiej stacji benzynowej i w każdym McDonaldzie/KFC po drodze masz darmowe WiFi, jak stwierdzisz, że jest szansa zajechać w nocy rezerwujesz sobie nocleg w cenach od kilkunastu euro/noc, w dodatkowych opcjach wpisujesz późne zameldowanie i nie masz stresu z "szukaniem noclegu po nocy" ;) My tak w zeszłe wakacje przejechaliśmy przez całe Bałkany, Bułgarię, Rumunię i wszystko po drodze i sprawdzało się super, a i trafiły się oferty "last minute" na hotele***** za 50 euro/noc. Zero stresu, zajeżdżasz, parkujesz moto i na miasto, albo spać (kto co woli). Edytowane 16 Marca 2016 przez zalmen3 Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boryna Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Mirek 5013 nie wiem kiedy i w jakim byłeś Kotorze, :angry: musisz wiedzieć że koniki morskie żyją jedynie w najczystszej wodzie a podczas nurkowania widziałem rozgwiazdy i koniki morskie właśnie w Boce Kotorskiej. Cała zatoka jest mekką dla nurków, organizowane są fantastyczne wyprawy do podwodnych grot. Możliwe że w sezonie na jakimś kąpielisku w szczycie sezonu tłumy zmąciły wodę lecz wystarczy pójśc z samego rana by w tym samym miejscu zobaczyć ławice ryb. Jedziemy przed sezonem więc na tłumy nie liczymy. :)Zalmen3 dzięki za przypomnienie o Bookingu zawsze kożystam przy wyjazdach i trzeba będzie zainstalować apkę na tel. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Myślę, że Mirkowi chodziło o "plażę" w samym Kotorze. Tam faktycznie nie jest ciekawie, bo jest to sam koniec zatoki (świetnie to widać na mapie), tak więc spływa tam sporo syfu i nie ma jak wypłynąć, a dodatkowo jest duży port dla wypasionych jachtów i emeryckich wycieczkowców ;) Ja miałem kiedyś okazję mieszkać w domu nad samą wodą we wsi Bjelila i tam faktycznie woda była bardzo czysta, a pływanie z rurką było wielką frajdą. No, ale to była ta pierwsza zatoka Zatoki Kotorskiej i tam ruch/wymiana wody z morzem była spora. Nie to co na końcu zatoki w Kotorze... Edytowane 17 Marca 2016 przez biblo Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zgadza się, byłem w Kotorze i na 7 motocykli tylko dwie osoby odważyły się kąpać. Dlatego też przedstawiłem swoje wrażenia z Kotoru, a nie z Zatoki Kotorskiej i dlatego też sugerowałem wybranie jako cel inną niż ta miejscowość. :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi001 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam sa jeszcze wolne miejsca by sie do was dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boryna Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Pisząc o kąpaniu w zatoce nie miałem na myśli miejsca w okolicy portu, są kąpieliska w kierunku Dobroty o czystej wodzie. Zresztą do kąpania i pływania jest po drodze wiele fantastycznych miejsc. Rafi001 odnośnie wolnych miejsc to sytuacja wygląda tak że na razie są osoby zainteresowane, myśle że w maju zrobimy jakieś spotkanie przedwyjazdowe po którym osoby zdecydowane zadeklaryją się odnośnie wyjazdu. Tak że temat jest otwarty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boryna Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Czas plynie nieubłaganie. Termin wyjazdu coraz bliżej, osoby zainteresowane wyjazdem proszę o kontakt na e mail virago1100mz2gmail.com. Zorganizujemy może spotkanie i ustalimy szczegóły. LWG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Czas plynie nieubłaganie. Termin wyjazdu coraz bliżej, osoby zainteresowane wyjazdem proszę o kontakt na e mail virago1100mz2gmail.com. Zorganizujemy może spotkanie i ustalimy szczegóły. LWG!podaj prawidłowy mail. i datę wyjazdu z trasą . To moze zabiorę sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi