rometoski Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, mam następujący problem z mojego silnika wydobywają się dziwne odgłosy, "szumy" których nie było dotychczas słychaćTak jakby coś o siebie jakieś żelaza ocierały lub jakieś łożyska nie miały smarowań,Motocykl nigdy nie był zatarty, ani nic w nim nie było wymieniane, Motocykl ma już przejechane 12tysPoniżej przedstawiam filmik z dźwiękiem.https://www.youtube.com/watch?v=gJzeeentzPAProsił bym o pomoc jeśli ktoś wie z kad mogą powstawiać takie szumy. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez rometoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 hmmmłańcuszek rozrządu się tłucze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rometoski Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jakies łożyska na pewno tylko nie wiem bardzo gdzie, dźwięk dochodzi bardziej od strony zmiany biegów, czyli od lewej, Może być to szum łożysk na alternatorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Sprawdzałeś kiedykolwiek stan oleju? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rometoski Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Olej zawsze był, nigdy nie było dopuszczone do jazdy z brakiem oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi