Jackpot Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam,Jestem posiadaczem Kawasaki er6n z października 2014 roku. Ostatnio pojawiła się opcja wymiany starego seryjnego wydechu na nowy, akcesoryjny. Nie znalazłem do kupienia nic poza ixil'em który mi się nie podoba :) . Proszę o pomoc w wybraniu nowego wydechu i informacji gdzie i za ile można jakiś kupić. Myślę że oscyluję około kwoty 1500 +/- kilka stówek. Oraz upewnieniu mnie w twierdzeniu czy muszę wymienić go razem z kolektorami bo chyba są połączone. Btw filmiki na yt z wydechami widziałem ale nie mogę się zdecydować bez usłyszenia na żywo więc proszę o radę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Fakt, że chyba jest jako całość z kolektorami. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackpot Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ok, to już jedna rzecz odhaczona, dziękuję. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Nie ma sprawy. Co do dźwięku, to każdy woli coś innego, więc raczej nikt Ci nic nie podpowie, Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Oddaj wydech do forumowego Edzia. Zrobi Ci taki dźwięk, jakiego będziesz oczekiwał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 A nie można po prostu upierdzielić puchy i założyć jakiegoś slip-ona? Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Takiego jeszcze nie robiłem i z racji komplikacji budowy nie wiem czy się takowego podejmować.Do starszego modelu robiłem już sporo. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Edzio, nie ma dla Ciebie rzeczy niemożliwych! A powiedz mi, czy dałbyś radę owinąć czymś (oczywiście po wcześniejszym przerobieniu bebechów) fabryczny tłumik do Bandita? Chodzi mi o to, że jest on trochę porysowany i ogólnie ta struktura wybitnie mi się nie podoba. Chciałbym, żeby albo błyszczał, albo był zrobiony w coś ala karbon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackpot Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Rozważałem opcję przerobienia, ale szczerze to budowa jest bardzo skomplikowana, nawet oceniając to moim amatorskim okiem przerabiacza stunta, nie bardzo widzę jakoś poprawki tej puchy. W takim razie jeszcze prosił bym kogoś zaznajomionego o polecenie dystrybutora/sklepu gdzie mogę dostać wydech w przystępnej cenie. Kontaktowałem się z jednym dystrybutorem Grandysduo bodajże, ale cena prawie 4000zł mnie odstraszyła.P.S nie ukrywam że znaleźć cokolwiek poza IXIL'em jest bardzo ciężko. Pozdro :) Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Jackpot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Postaram się dopytać szwagra, jakiej firmy i za ile kupił tłumik do swojej ER-6 Versys (nie wiem, czy to ten sam rodzaj wydechu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Edzio, nie ma dla Ciebie rzeczy niemożliwych! A powiedz mi, czy dałbyś radę owinąć czymś (oczywiście po wcześniejszym przerobieniu bebechów) fabryczny tłumik do Bandita? Chodzi mi o to, że jest on trochę porysowany i ogólnie ta struktura wybitnie mi się nie podoba. Chciałbym, żeby albo błyszczał, albo był zrobiony w coś ala karbon... A nie łatwiej poszukać dobrej cenie drugiego tłumika w dobrym stanie i oddać go do profesjonalnego polerowania. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackpot Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Niestety nie, puszka w Versys jest odłączana od kolektorów. Prawdopodobnie ER-6 N/F oraz Ninja 650 to jedyne modele pasujące. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Jackpot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Akrap jest, ale pewnie jeszcze droższy... Pozdr.F, Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi